Το ξέσπασμα του αντιπροέδρου της ΔΕΔΙΣΑ για την αφισορρύπανση στα Χανιά | Photos

το-ξέσπασμα-του-αντιπροέδρου-της-δεδι-558667

Εξοργισμένος είναι ο αντιπρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ, Γιάννης Κουτράκης, με τις αφίσες που έχουν τοποθετηθεί σε κάδους απορριμμάτων.

Ειδικότερα, ο κ. Κουτράκης σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τις αφίσες που τοποθετήθηκαν σε κάδους για τις δράσεις που πραγματοποιεί η «Πρωτοβουλία αντίστασης».
Στο κείμενο του ο κ. Κουτράκης αναφέρει:

«Θα ήθελα πραγματικά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην «Πρωτοβουλία αντίστασης», για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να αντικαταστήσουν τα αυτοκόλλητα για την ενημέρωση των πολιτών για το τι πετάμε στους κάδους, με τις καλαίσθητες αφίσες του αγώνα τους!!!!!!!! Πραγματικά μπράβο παιδιά που μετατρέψατε αυτούς τους αχαρους κάδους σε πίνακες ανακοινώσεων!!!!!! Ναι στον διαρκή αγώνα που έχετε ξεκινήσει για την ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ της πολης μας».

zarpanews.gr

One thought on “Το ξέσπασμα του αντιπροέδρου της ΔΕΔΙΣΑ για την αφισορρύπανση στα Χανιά | Photos

  1. αδικα τα λες κυριε γιαννη ..αυτοι ειναιαυτο που λεμε μια ακομα καταντια της κοινωνιας…οτι καλο και να θελουν να κανουν..με αυτα που δειχνουν ..τους κανει το ιδιο με οτι κατηγορουνε..καμια διαφορα ..και εννοειτε οτι ντροπη για υτην την εικονα .δεν εχουν….κριμα !! για την πολη γιατι δεν ειναι μονο αυτοι , αλλα και η καθε λογης αφισες για τραγουδιστες-πανηγυρια κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook