Το νέο λουκ του Χριστόδουλου Ξηρού και τα όσα απίστευτα είπε για να πάρει αναβολή | Photos

το-νέο-λουκ-του-χριστόδουλου-ξηρού-και-251306

xiros1Προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και πήρε ο Χριστόδουλος Ξηρός καταγγέλλοντας ότι δεν τον άφησαν στην ασφάλεια όπου κρατείτο να λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος για την επιχείρηση Γοργοπόταμος αλλά και την ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

xiros2Όπως λέει ο Χριστόδουλος Ξηρός στην Ασφάλεια δεν του έδωσαν τα γυαλιά του και στιλό ούτε όμως και ηλεκτρονικό υπολογιστή προκειμένου να ενημερωθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

xiros3Παρόλα αυτά οι πληροφορίες λένε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν θα απολογηθεί επί της ουσίας απλά θα προβεί σε πολιτική δήλωση.

xiros4Την ίδια ώρα το πενταμελές Εφετείο κακουργημάτων που συνεδριάζει στις φυλακές Κορυδαλλού για την υπόθεση του επαναστατικού αγώνα με βασικό κατηγορούμενο τον Νίκο Μαζιώτη διέκοψε τη συνεδρίαση του για τις 10 Ιουνίου.

ksiros-ksanthosO Ξηρός λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή του τον Ιανουάριο, με το ξανθό μακρύ μαλλί, το οποίο είχε φτιάξει σε μια προσπάθεια να «καμουφλαριστεί» και να περνά απαρατήρητος

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook