Το νέο απίστευτο σκονάκι είναι εδώ | Video

το-νέο-απίστευτο-σκονάκι-είναι-εδώ-video-65437

Είσαι τύπος που κάνει σκονάκια και τον  κούρασαν οι συνηθισμένοι τρόποι; Βαρέθηκες να γράφεις σε μικροσκοπικά χαρτάκια, να γεμίζεις τα θρανία με τις απαντήσεις ή να ζωγραφίζεις το ίδιο σου το σώμα; Ή μήπως δεν σου ‘μεινε φράγκο επειδή τα ξόδεψες όλα στις σμικρύνσεις; Σιγά σιγά όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν και θα σου φανούν εντελώς πρωτόγονα, όταν μάθεις ότι μπορείς να χωρέσεις  σε ένα ρολόι, σκονάκια των 4G!

SKONAKIΜε μνήμη τεσσάρων γιγαμπάϊτ, ολόκληρα αρχεία μεταφέρονται από τον υπολογιστή σου στο ρολόι σου (μέσω θύρας USB). Και όταν έρθει η στιγμή του διαγωνίσματος το φοράς στην τάξη και εμφανίζεις στην οθόνη τις λύσεις των θεμάτων. Ποιος θα σε υποψιαστεί; Τί πιο αθώο από ένα ρολόι χειρός; Και αν δεις ότι κάτι πάει στραβά, πατάς το Emergency Button και γυρνάει στην ώρα. Μέχρι και delete μπορείς να κάνεις τα θέματα.

Η χαμηλότερη τιμή που δίνει η εταιρία είναι 65 ευρώ. Δεν θα πω αν είναι ακριβό ή όχι. Αυτό το αφήνω σε όσους… ταλαιπωρούνται με τα σκονάκια. Αυτοί ξέρουν πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο να δώσεις τόσα λεφτά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook