Το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου. Μετά από 5 γάμους, η Τζόαν Κόλλινς συμβουλεύει

το-μυστικό-της-επιτυχίας-ενός-γάμου-με-124858

joan-collinsΜπορεί να έχει περάσει τα 80 αλλά διατηρεί την γοητεία της και Έναν κουκλο σύζυγο, πολύ νεότερό της. Ποιό ειναι το μυστικό ενός καλού γάμου;

Η Τζόαν Κόλινς που έχει χορέψει τον χορό του Ησαϊα πέντε φορές νομίζει ότι το έχει βρει. Βέβαια τα τέσσερα διαζύγια δεν εγγυόνται ότι είναι το σωστό. Σημασία έχει η πείρα ζωής που κάνει την Βρετανίδα ηθοποιό να είναι σε θέση να μας δώσει συμβουλές.

Σύμφωνα με την ντίβα της τηλεόρασης, τα πράγματα δεν είναι και τόσο περίπλοκα όσο τα φανταζόμαστε. Η ίδια έχει καταφέρει να κρατήσει τον γάμο της με τον Πέρσι Γκίμπσον, επειδή έχει ο καθένας το δικό του μπάνιο στο σπίτι. Το δεύτερο και σημαντικότερο; Δεν ανακατεύονται ο ένας στην ζωή του άλλου.

«Δεν μπλέκεται στα κοινωνικά μου και εγώ δεν μπλέκομαι στα επαγγελματικά του» λέει η Τζόαν Κόλινς που δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον κατα 32 χρόνια νεότερό της σύζυγο.

«Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να νομίζει ότι του έχω βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι και ότι εγώ φοράω τα παντελόνια στο σπίτι. Λάθος! Είναι ένας κλασικός άνδρας που του αρέσει να έχει τον έλεγχο και αυτό το σέβομαι» λέει η Κόλινς που είναι παντρεμένη μαζί του από το 2002.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook