Το μυστικό για να χάσεις βάρος βρίσκεται στο ντουλάπι της κουζίνας σου!

το-μυστικό-για-να-χάσεις-βάρος-βρίσκετ-284879

Τι θα έλεγες αν σε βεβαιώναμε πως το μυστικό για να χάσεις βάρος βρίσκεται ήδη στην κουζίνα σου; Παρόλο που το φρέσκο, χωρίς λίπος, κρέας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να διατηρήσεις το βάρος σου ή να χάσεις μερικά κιλά, υπάρχουν μερικά πράγματα που βρίσκονται στα ντουλάπια της κουζίνας σου και μπορούν να δώσουν ώθηση στον μεταβολισμό σου. Δες ποια είναι αυτά…

1. Μηλόξυδο

Έρευνες έχουν δείξει πως το μηλόξυδο μπορεί να σε βοηθάει να νιώθεις χορτάτη εμποδίζοντας το στομάχι σου να αδειάζει εύκολα. Δοκίμασέ το.

2. Τόνος

Πλούσιος σε πρωτεϊνη και ωμέγα-3 λιπαρά, ο τόνος πρέπει να γίνει συνήθεια τις καθημερινές που βαριέσαι να μαγειρέψεις. Πρόσθεσέ τον σε σαλάτες για ένα υγιεινό βραδινό.

3. Πιπέρι καγιέν

Μπορεί να καίει αλλά αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματός σου με αποτέλεσμα να δίνει μία δυνατή ώθηση στο μεταβολισμό σου.

4. Πράσινο τσάι

Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές αλλά θα το πούμε άλλη μία. Βάλε το πράσινο τσάι στην καθημερινότητά σου και χάσε βάρος ακόμα πιο εύκολα.

5. Κανέλα

Η κανέλα αυξάνει τον μεταβολισμό και βοηθάει στην καλύτερη πέψη. Βάλε λίγη στον πρωινό καφέ σου, στα smoothies σου και στα περισσότερα φαγητά σου.

6. Κινόα

Μπορεί να μην είναι πολύ νόστιμο αλλά βοηθάει στο να διατηρείσαι χορτάτη για πολύ περισσότερο. Μπορείς να το φας για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

7. Σούπες

Οι περισσότερες σούπες είναι απίστευτα υγιεινές και δεν περιέχουν πολλές θερμίδες.

8. Μέλι

Ξέχνα τη ζάχαρη και άρχισε να χρησιμοποιείς το μέλι στην καθημερινότητά σου.

9. Φακές

Πέρα από το ότι είναι γεμάτες πρωτεϊνες, οι φακές αποτελούν τέλεια πηγή αμύλου το οποίο βοηθάει στο κάψιμο του λίπους και στο χάσιμο βάρους γρήγορα.

10. Κουρκουμάς

Ο κουρκουμάς είναι ένα μπαχαρικό το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Σε έρευνα που έγινε αποδείχτηκε πως το μπαχαρικό αυτό βοηθάει στην μείωση του βάρους.

Πηγή: faysbook.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook