Το μπάτσελορ στα Σφακιά κατέληξε σε θρήνο… Τρεις νεκροί και ο κουμπάρος στο Νοσοκομείο | Photos

το-μπάτσελορ-στα-σφακιά-κατέληξε-σε-θρ-691629

Στο πένθος έχει βουτηχτεί η τοπική κοινωνία των Χανίων μετά από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στα Σφακιά, όταν ένα ταχύπλοο έσκασε με μεγάλη ταχύτητα σε βράχια στην τριγύρω θαλάσσια περιοχή.

Ο λόγος της μοιραίας συνάθροισης, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ήταν το προγαμιαίο πάρτι (μπάτσελορ) ενός φίλου τους που παντρεύεται, με αποτέλεσμα η παρέα Χανιωτών να σμίξει στα νότια παράλια του νομού και να γιορτάσει τις τελευταίες στιγμές της εργένικης ζωής του γαμπρού.

Στον γυρισμό τους από την Αγιά Ρουμέλη και με κατεύθυνση προς το Λουτρό όπου και θα διανυκτέρευαν, το σκάφος που επέβαιναν τα τέσσερα άτομα έπεσε στα βράχια, στην περιοχή του Φοίνικα.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τι λέει το Λιμενικό για την τραγωδία με τα τρία νεκρά παιδιά που συγκλονίζει τα Χανιά | Photos

Κουμπάρος του γάμου ο τραυματίας, δεν γνωρίζει για την τραγική κατάληξη

Οι τρεις Χανιώτες βρήκαν τραγικό θάνατο λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν μαζί με ένα τέταρτο άτομο το οποίο φέρει σοβαρά τραύματα, έπεσε στα βράχια, στην περιοχή του Φοίνικα στα Σφακιά.

Μάλιστα, ο ένας και μοναδικός επιζήσας του μοιραίου ταχύπλοου, είναι και ο κουμπάρος που θα παντρέψει το ζευγάρι για το οποίο έγινε το μπάτσελορ.

Τα τελευταία νέα για την υγεία του 30χρονου τραυματία είναι ενθαρυντικά καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν του έχει αναφερθεί τίποτα για την μοιραία εξέλιξη της επιστροφής.

Τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας

Τρία ιδιαιτέρως αγαπητά παλικάρια θρηνεί η κοινωνία των Χανίων, μεταξύ των οποίων δύο αδέλφια οδοντιάτρους ηλικίας 32 και 34 ετών.

Ο νεότερος από τους δύο, αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice το 2010. Στη συνέχεια,  υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος, ενώ το 2012 έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην εμφυτευματολογία στο UCLA στο Λος Άντζελες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος της ITI (International Team for Implantology) και gIDE (global institute for dental education) .

Ο μεγαλύτερς ήταν γενικός οδοντίατρος με εξειδίκευση στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία. Σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice και αποφοίτησε το 2010. Έπειτα συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τορίνο (Università degli Studi di Torino) και εξειδικεύτηκε στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία. Ήταν μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων (Ο.Σ.Χ.), μέλος του Ενδοδοντικού συλλόγου Ιταλίας (SIE – Società Italiana di Endodonzia).

Το τρίτο νεκρό παλικάρι ο 35χρονος, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στα Χανιά, συνιδιοκτήτης νυχτερινού μπαρ στην πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Αδέρφια οδοντίατροι και ιδιοκτήτης club οι νεκροί της τραγωδίας στα Χανιά

Ειδικοί του λιμενικού εξετάζουν το σκάφος

Στο σημείο της τραγωδίας έχουν βρεθεί από τις πρώτες ώρες άνδρες του λιμενικού, ενώ τις τελευταίες ώρες πραγματοποιείται αυτοψία στο σκάφος που έκοψε το νήμα της ζωής σε τρεις νεαρούς.

Σύμφωνα με το λιμενικό, ειδικοί πραγματογνώμονες πραγματοποιούν ενδελεχή έλεγχο του σκάφους για να πέσει φως στα αίτια της τραγωδίας που βύθισε τα Χανιά στο θρήνο.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Το μπάτσελορ στα Σφακιά κατέληξε σε θρήνο… Τρεις νεκροί και ο κουμπάρος στο Νοσοκομείο | Photos

  1. Κριμα για τον θανατο των ανθρωπων….αλλά έχει παραγινει το κακο με τον καθενα που παιρνει ένα πτυχιακι πλοηγησης σκαφους και παριστανει τον σκαφατο…ελεος με την φανφαρα κοπελια!!!!!

  2. Πράγματι θα ήταν καλο να ελεγχει ο τροπος και η διαδικασια χορηγησης πτυχιων πλοηγησης σκαφων αλλά και η διαδικασια αγορας και ενοικιασης σκαφων….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook