Το μακιγιάζ που θα αναδείξει το μαύρισμά σας

το-μακιγιάζ-που-θα-αναδείξει-το-μαύρισ-730850

Φτάσαμε πλέον στο τέλος του Αυγούστου. Είναι η εποχή που η επιδερμίδα έχει σκουρύνει, τα μαλλιά έχουν αποκτήσει ένα φυσικό ξάνοιγμα από τις ακτίνες του ήλιου και σε κάποιες γυναίκες έχουν κάνει την εμφάνισή τους μικρές χαριτωμένες φακίδες.

Η διάθεσή μας συνεχίζει να βρίσκεται σε χαλαρούς boho ρυθμούς και παρόλο που έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητά μας οι περισσότεροι, την αντιμετωπίζουμε σα να πρόκειται για κάτι παροδικό. Καθώς πασχίζουμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την καλοκαιρινή μας διάθεση, η επιδερμίδα μας βρίσκεται στο απόγειο της μπρονζέ απόχρωσής της. Τώρα είναι ουσιαστικά η ιδανική περίοδος για να δώσετε έμφαση στο καλοκαιρινό σας μακιγιάζ που θα αναδείξει το μαύρισμα που έχετε αποκτήσει.

Ένα tip για έξυπνα κορίτσια

Έχετε παρατηρήσει ότι το μπρονζέ, αναδεικνύεται με… μπρονζέ; Δοκιμάστε να αναμίξετε στο ήδη σκουρόχρωμο foundation σας, μερικές σταγόνες αυτομαυριστικού προϊόντος προσώπου κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αυτό θα χαρίσει μια φυσική σκουρόχρωμη λάμψη στο πρόσωπό σας κολακεύοντας ακόμη περισσότερο τα ζυγωματικά σας και την ηλιοκοκαμμένη όψη σας.

Η λάμψη στο απόγειό της

Τώρα είναι η περίοδος για να χαρίσετε όση περισσότερη από τη λάμψη του ήλιου μπορείτε στα ζυγωματικά σας. Η ράχη της μύτης, τα μάγουλα, το μέτωπο και τα χείλη λαμποκομπούν σε χρυσές αποχρώσεις και το αποτέλεσμα γίνεται άκρως κολακευτικό.

Κι όμως το ροζ ταιριάζει

Μπορεί να έχουμε τις ροζ αποχρώσεις ως ιδανικό συνδυασμό με την πορσελάνινη όψη της επιδερμίδας κατά τους χειμερινούς μήνες, όμως στην πραγματικότητα, η πιο σαγηνευτική πλευρά του ροζ κρύβεται στους συνδυασμούς με σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Δοκιμάστε σκούρες ροζ αποχρώσεις σε μάγουλα και μάτια και θα ανακαλύψετε μια νέα μυστηριώδη πλευρά αυτού του χρώματος.

Τα άκρα δείχνουν το κόκκινο ως ιδανική απόχρωση

Μαυρισμένα δάχτυλα σε χέρια και πόδια, σημαίνει ένα πράγμα: ότι το κόκκινο χρώμα από τις ανοιχτές κοραλλί αποχρώσεις του μέχρι τις πιο βαθιές, είναι το χρώμα που αναδεικνύει πραγματικά τα άκρα σας, δίνοντας ένα ιδιαιτέρως κομψό αποτέλεσμα.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook