Το μήνυμα των παιδιών της Ακαδημίας του Πλατανιά για το ποδόσφαιρο | Photos

το-μήνυμα-των-παιδιών-της-ακαδημίας-το-392690

Η Ακαδημία του Α.Ο. Πλατανιά γιόρτασε το φινάλε της φετινής σεζόν με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να στέλνουν ένα μεγάλο και ξεχωριστό μήνυμα για να γίνει καλύτερο το άθλημα που πάνω από όλα τους κάνει να αισθάνονται όμορφα.

«Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, γιατί και φέτος καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τη συμμετοχή μας στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Πάντα με κριτήριο και σκοπό μας την ευγενή άμιλλα, τη διασκέδασή μας και την απόλαυση του να παίζουμε ποδόσφαιρο με τους συμπαίκτες – φίλους μας. Όλα αυτά χωρίς να παραμελούμε τη βασική μας υποχρέωση που είναι το σχολείο, αφού αθλητισμός και μάθηση πρέπει να συνδυάζονται.

Όπως το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο οι συμπαίκτες μας Κωνσταντής Τζολάκης, Στράτος Μαρκαντωνάκης, Στέφανος Αλιφιεράκης, Στέλιος Λουράκης, Κωνσταντίνος Βαρουξάκης και Γιάννης Μαλιχούτης, τους οποίους έχουμε ως παράδειγμα.

Εμείς οι παίκτες της Ακαδημίας του Α.Ο. Πλατανιά ευχαριστούμε τους προπονητές μας για την καλοσύνη τους, για όλα όσα μας δίδαξαν και κυρίως που μας έμαθαν να είμαστε πάνω από όλα σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία. Να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, να διασκεδάζουμε και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους γονείς μας για την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους. Ευχαριστούμε την ομάδα μας, τον Πλατανιά, για τις στιγμές που μας χάρισε φέτος και για τη χαρά που μας δίνουν οι παίκτες, όταν μπαίνουμε μαζί τους στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες της Super League.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, με υγεία και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο.

Υ.Γ. Θέλουμε να απευθύνουμε και μια παράκληση στους μεγάλους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο: Οφείλετε να το κάνετε καλύτερο, γιατί για εμάς είναι μια ευχάριστη διέξοδος στον ελεύθερο χρόνο μας. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, ασχοληθείτε, λοιπόν, πραγματικό μόνο με τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Δείτε τις φωτογραφίες από τη γιορτή λήξης της Ακαδημίας Α.Ο. Πλατανιά που πραγματοποιήθηκε στον Υπαίθριο Πολυχώρο «Platanias Exhibition Center», στον Πλατανιά.

IMG_0297

IMG_0296

IMG_0287

IMG_0285

IMG_0299

IMG_0301

IMG_0313

IMG_0322

IMG_0325

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook