Το μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων για τους επιτυχόντες 2017

το-μήνυμα-του-διευθυντή-δευτεροβάθμι-577138

Αγαπημένοι μας απόφοιτοι μαθητές! Ξεκινώντας την εμπειρία των Πανελλαδικών τον Ιούνιο, σας είχα πει: «Κυνηγήστε με πάθος τα όνειρά σας για ένα νέο κύκλο ζωής και σπουδών. Η κοινωνία μας, έχει ανάγκη από νέους με μόρφωση, ποιότητα και στόχους, που επιθυμούν το καλύτερο και το υψηλότερο, ατομικά και συλλογικά.»

Σήμερα που τα αποτελέσματα πλέον ανακοινώθηκαν, σας δηλώνω ότι συμμετέχω στη χαρά σας. Ένα ελπιδοφόρο και ταυτόχρονα όμορφο ξεκίνημα ανοίγεται πλέον μπροστά σας. Στα φοιτητικά σας χρόνια θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και εφόδια που θα είναι ο οδηγός για να χτίσετε τη νέα Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε.

Με ανοιγμένα λοιπόν τα φτερά σας, πετάξτε ψηλά. Όσο πιο ψηλά μπορείτε. Ακόμα κι αν ο ουρανός μοιάζει να είναι γκρίζος και απειλητικός, μη φοβηθείτε. Μετά τα σύννεφα υπάρχει πάντα το φως. Μην το ξεχνάτε ποτέ!

Για όσους από εσάς αυτή τη χρονική στιγμή δεν καταφέρατε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας, να θυμάστε ότι η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοναδική. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις.

Είμαστε όλοι περήφανοι για όλους σας!

Στέλιος Ζερβάκης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook