Το κόλπο για να καθαρίστε τα πιάτα σας καλύτερα από ποτέ

το-κόλπο-για-να-καθαρίστε-τα-πιάτα-σας-κ-458496

Υπάρχει ένα υλικό που έχει κάθε κουζίνα και μπορεί να κάνει τα πιάτα σας να αστράφτουν χωρίς ουσιαστικά εσείς να κουνάτε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι.

Μιλάμε για το λεμόνι το οποίο μπορεί να κάνει ακόμα πιο αστραφτερά τα πιάτα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε ένα λεμόνι στη μέση και να το βάλετε μέσα στο πλυντήριο πιάτων μαζί με τα βρώμικα πιάτα σας. Έπειτα κάντε την πλύση σας κανονικά.

Μόλις ολοκληρωθεί η πλύση και ανοίξετε το πλυντήριο θα διαπιστώσετε πως τα πιάτα σας δείχνουν και είναι πιο καθαρά από ποτέ. Επιπλέον, το λεμόνι αφήνει πίσω του μια όμορφη και φρέσκια μυρωδιά.

Αν, από την άλλη, πλένετε τα πιάτα στο χέρι μπορείτε να στύψετε μισό λεμόνι και να χύσετε τον χυμό του στο λεκανάκι με το ζεστό νερό και το απορρυπαντικό για τα πιάτα. Μην ξεχνάτε πως το λεμόνι εκτός από καλό καθαριστικό είναι και πολύ καλό φυσικό αντισηπτικό!

Έξτρα tip: Για να εξαφανίσετε τα επίμονα υπολείμματα τυριού από τον τρίφτη σας μπορείτε να τρίψετε τα σημεία που σας δυσκολεύουν με τη φλούδα του λεμονιού.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook