Το καρέ… στα κρατητήρια | Τους μάζεψε η αστυνομία

το-καρέ-στα-κρατητήρια-τους-μάζεψε-η-111110

pokerΤέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Μυλοπόταμο, για παραβάσεις Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Γεροποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου φόρεσαν χειροπέδες σε δύο Έλληνες, ηλικίας 40 και 49 ετών και σε δύο (2) αλλοδαποί εκ των οποίων μία 34χρονη υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια», ιδιοκτησίας 20χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση πέντε (5) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, συνδεδεμένοι με κεντρικό διαμοιραστή και κεντρική μονάδα φορητού Η/Υ, πρόσφοροι σε πελάτες και θαμώνες του καταστήματος, με εγκατεστημένο λογισμικό για την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «TEXAS HOLDEM POKER» και συνελήφθη η 34χρονη αλλοδαπή υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία είχε επιτρέψει την παράνομη διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιγνίου στον 40χρονο, 49χρονο και 41χρονο οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ανωτέρω Η/Υ κατασχέθηκαν μαζί με το χρηματικό ποσό των 723,50 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γεροποτάμου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook