Το ινστιτούτο μασάζ που ήταν… οίκος ανοχής!

το-ινστιτούτο-μασάζ-που-ήταν-οίκος-αν-203447

oikos anoxisΠαράνομος οίκος ανοχής, ο οποίος λειτουργούσε συγκαλυμμένα ως ινστιτούτο παροχής υπηρεσιών μασάζ εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Συνελήφθη ο 48χρονος μισθωτής του χώρου και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για Διευκόλυνση Ακολασίας άλλων.

Η αποκάλυψη της πραγματικής δραστηριότητας του «ινστιτούτου» έγινε μετά  από συστηματική έρευνα. Ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική επιχείρηση στο διαμέρισμα που στεγάζονταν ο οίκος ανοχής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως προέκυψε, ο 48χρονος κανόνιζε ο ίδιος τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις των γυναικών που εργάζονταν στην επιχείρηση με διάφορους πελάτες, τα οποία πραγματοποιούνταν εντός του διαμερίσματος.

Για την παροχή ερωτικών υπηρεσιών είχε εγκατασταθεί στον προσφερόμενο χώρο μία αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση του Νόμου περί Εκδιδομένων προσώπων, καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια και τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook