Το εύκολο σνακ με γαλοπούλα που σαρώνει σε αναζητήσεις στο Internet | Video

το-εύκολο-σνακ-με-γαλοπούλα-που-σαρώνε-649469

Aυτό το ελαφρύ σνακ είναι μια λαχταριστή γευστική πρόταση.

Στο bovary αγαπάμε τις γρήγορες, εύκολες και κυρίως έξυπνες συνταγές. Που για να «πετύχουν» δεν απαιτούν μαγειρική μαεστρία ή εξεζητημένα υλικά και περίπλοκη τεχνική.

Θέλουμε ό,τι τρώμε να μας κάνει καλό, να μας χορταίνει, να μην μας επιβαρύνει με θερμίδες που δεν χρειαζόμαστε, να είναι μια ευχάριστη λεπτομέρεια μέσα στη μέρα μας.

Οσοι κάνουν διαδικτυακές βόλτες ψάχνοντας συνταγές που απαιτούν μηδέν χρόνο και λίγα υλικά, μπορούν να βρουν άπειρες επιλογές.

Μια λαχταριστή συνταγή με μικρά ρολάκια έχει κερδίσει μεγάλο αριθμό διαδικτυακών χρηστών (οι αναζητήσεις στο Pinterest έχουν ξεπεράσει τις 200.000) και για να την ετοιμάσεις χρειάζεσαι λίγα υλικά.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά μπορείς να φτιάξεις ένα σνακ που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε για τα ρολάκια με καπνιστή γαλοπούλα και cream cheese:

-cream cheese

-καπνιστή γαλοπούλα σε φέτες

-σκόνη σκόρδου, άνηθος, ψιλοκομμένο κρεμμύδι

-μπέικον πολύ λεπτοκομμένο

-τυρί τσένταρ τριμμένο

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την εκτέλεση της συνταγής, με κάποιες παραλλαγές (αντί για καπνιστή γαλοπούλα, μπορείτε να βάλετε ζαμπόν ή σαλάμι, στη γέμιση μπορείτε ακόμα να προσθέσετε λεπτοκομμένες πιπεριές και ελιές). Η δημιουργός της συνταγής και του διαδικτυακού ιστότοπου με έξυπνες συνταγές joyfilledeats.com, εμπνεύστηκε το σνακ από το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook