Το «ευχαριστώ» του Δήμου Σφακίων για την ανάπλαση του οικισμού στον Άγιο Ιωάννη

το-ευχαριστώ-του-δήμου-σφακίων-για-τ-750455

Ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ιωάννης Ζερβός μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ανάπλασης του οικισμού  της Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη, για την αναβάθμιση του τοπίου και της παραδοσιακής γειτονιάς ,ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν αποτελεσματικά στο έργο.

Συγκεκριμένα τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Απόστολλο Βουλγαράκη και  κ. Νικόλαο Καλογερή, την ανάδοχο εταιρεία Στόχος Τεχνική Ε.Π.Ε. τους επιβλέποντες του έργου κ. Λυγιδάκη Μαριάννα και κ. Μαραγκάκη Στυλιανό καθώς και τον Δ/ντή Τ.Υ. Χανίων  κ. Τσιραντωνάκη Σοφοκλή.

Ο στόχος της ανάπλασης του οικισμού, όπου και επιτεύχθηκε , είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του κυριότερου κοινόχρηστου χώρου του οικισμού και η απόδοσή του στους κατοίκους και τους επισκέπτες του.

Η δημιουργία και πάλι ενός σημείου συνάντησης χωριανών και μη σε ένα περιβάλλον παραδοσιακό, το οποίο θα ξυπνά μνήμες και παραδόσεις όπου θα τις μεταλαμπαδεύει στους νέους ανθρώπους, ήταν το πρωταρχικό κίνητρο της δημοτικής μας αρχής για το χωριό και το βιώσαμε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, που διοργανώθηκαν από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Εμμανουήλ Μαλεφάκη, τους κατοίκους αλλά και φίλους της περιοχής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook