Το ερωτικό ωροσκόπιο της Καθαράς Δευτέρας

το-ερωτικό-ωροσκόπιο-της-καθαράς-δευτ-0

zex zodiaΜάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Σήμερα αναλυτικές προβλέψεις μόνο για τα ερωτικά…

  • ΚΡΙΟΣ

Ποια Σαρακοστή και νηστεία; Η όψη της Αφροδίτης με τον Άρη είναι το πιο σημαντικό γεγονός της ημέρας, καθώς ο έρωτας σε όλες του τις μορφές έχει την τιμητική του, είτε είναι άγριος και παθιασμένος, είτε θερμός και γεμάτος ενέργεια κι εσείς εννοείται ότι δε θα μείνετε ασυγκίνητοι στις προσταγές του. Το ερωτικό παιχνίδι, αλλά και οι εντάσεις και οι διεκδικήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και ας κερδίσει ο καλύτερος.

  • ΤΑΥΡΟΣ

Ξεσηκωμένοι είστε σήμερα, είτε με αφορμή είτε χωρίς, κι ενώ η ερωτική διάθεση υπάρχει, εσάς θα βγει με περισσότερη φόρτιση από ό, τι χρειάζεται αφού η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, δίνει αγώνα αγάπης και επιβίωσης με τον Άρη. Στην προσπάθειά σας να διαφυλάξετε την όποια κατάσταση στη σχέση σας ίσως γίνετε καταπιεστικοί ενώ δεν θα εκλείψουν και τα έντονα συναισθήματα ζήλειας ή απολυτότητας.

  • ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα θέλετε να περάσετε καλά και να καρπωθείτε τα οφέλη του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Άρη, οπότε φροντίστε να ρεγουλάρετε τον εγωισμό σας ή να κρατήσετε τα λουριά σας σφιχτά. Η ερωτική σας διάθεση μπορεί να βρίσκετε στα ύψη σήμερα αλλά αν δεν επιθυμείτε να γίνετε οι αρνητικοί πρωταγωνιστές της ημέρας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας και ό, τι λέτε να συνοδεύεται από πράξεις.

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτες και διεκδικήσεις βάζουν φωτιά στο γιορταστικό κλίμα της σημερινής μέρας και σας παρακινούν να στείλετε στον αγύριστο φόβους, επιφυλάξεις και κρατήματα και να ζήσετε με πάθος το τώρα. Το συναίσθημα είναι εκεί, ζωντανό και σπαρταράει και εσείς είστε έτοιμοι να αφεθείτε να σας συνεπάρει, αψηφώντας τις όποιες επιπτώσεις. Σωστό ή λάθος; Θα το δείξει η ιστορία…

  • ΛΕΩΝ

Σαν να βρίσκεστε στα αναμμένα κάρβουνα σήμερα, καθώς μέσα σας βράζετε από την επιθυμία ενός ατόμου που έχει αναστατώσει τη ζωή σας αλλά, αλίμονο, τα πράγματα δεν φαίνονται να καταλήγουν πουθενά. Να πάτε μπρος το σκέφτεστε, να πάτε πίσω φοβάστε κι έτσι μένετε εκεί που είστε και τρώγεστε. Επίσης υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας ελκύει πολύ αλλά θα είναι δεσμευμένο.

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον 2ο οίκο σας και ανάδρομος πλέον κοντράρεται με την Αφροδίτη, πυροδοτώντας την μέχρι τώρα συγκρατημένη φύση σας. Η λίμπιντό σας μπορεί να θολώσει την κρίση σας ενώ η ένταση στην ερωτική σας σχέση κάνει αισθητή την παρουσία της. Επίσης, αν προς στιγμή νομίσατε ότι είχατε ξεμπερδέψει από ένα άτομο που σας είχε κάνει τη ζωή δύσκολη, μαντέψτε ξανά! Επιστρέφει και μάλιστα με απαιτήσεις…

  • ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σας στην ανάδρομη πορεία του συναντά την Αφροδίτη οπότε αναταράξεις και κενά αέρος πρόκειται να ταρακουνήσουν την ευαίσθητη ισορροπία στη σχέση σας και να δοκιμάσουν για μια ακόμα φορά τις συναισθηματικές σας αντοχές και τις αντιστάσεις σας στη ζήλεια που σας καίει. Για τους ελεύθερους θα ισχύσει το «η ένωση δύο ατόμων είναι σαν την ένωση δύο χημικών στοιχείων: αν δημιουργείται αντίδραση, μετασχηματίζονται.».

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποφέρετε στη σκέψη ενός ατόμου που θέλετε πολύ και είτε δεν μπορείτε να αποκτήσετε είτε είναι μακριά σας και σας πονά η μεταξύ σας απόσταση. Ο έρωτας και το πάθος για σας συμβαδίζουν, καθώς αγγίζουν βαθύτερες ανάγκες σας και φυσικά δε θα λείψουν από κάποιους σκηνικά ζήλειας, αφού κι αυτή είναι μια μορφή διεκδίκησης. Προσοχή μόνο μη χάσετε τον έλεγχο χωρίς να υπάρχει λόγος.

  • ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονες επιθυμίες και σεξουαλικές ανάγκες σας κάνουν ασυγκράτητους και σας δημιουργούν τρικυμία εν κρανίω. Έρωτες, πάθη, υπερβολές και πιθανό χάσιμο του ελέγχου είναι μόνο κάποια από τα πιθανά σενάρια που πρόκειται να σας συμβούν, αν ήδη δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους από χθες. Το καλό θα είναι να βγάλετε όλη σας την ενέργεια επί του κρεβατιού ή όπου αλλού κι όχι σε καυγάδες με το έτερο ήμισυ.

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Άρη σάς ξαναφέρνει στο νου γνωμικά και παροιμίες περί έρωτος, προσπαθώντας να δικαιολογήσετε έστω και στον ίδιο σας τον εαυτό την προσωρινή απώλεια της λογικής σας έναντι του συναισθήματος. Το σίγουρο είναι ότι θα ανάβετε φωτιές στο πέρασμά σας και κυρίως οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα αισθάνεστε σαν άλογα κούρσας λίγο πριν βγουν στο ιπποδρόμιο.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φωτιά παίρνετε και σεις σήμερα αλλά όχι τόσο από έρωτα όσο από παλιές αμαρτίες ή απιστίες δικές σας ή κάποιου πρώην σας που έρχονται στο φως και σίγουρα θα δυναμιτίσουν το κλίμα ενώ η ηρεμία και η χαλαρότητα που ψάχνατε, μέρα που είναι, φαίνεται να σας εγκαταλείπει. Επειδή όμως κι εσείς δεν είστε σε θέση να κάτσετε και να ανεχτείτε κρίσεις και κριτικές, μάλλον θα αποχωρήσετε.

  • ΙΧΘΥΕΣ

Έντονος ερωτισμός και διάθεση για φλερτ σας διακατέχει σήμερα αλλά ίσως στο μυαλό σας έχετε ένα τελείως διαφορετικό σενάριο από αυτό που καλείστε να χειριστείτε και μάλλον θα το βάλετε στα πόδια, καθώς δεν είστε μαθημένοι στις πολύ άμεσες και ειλικρινείς προσεγγίσεις. Οι δεσμευμένοι πάντως έχετε καλύτερες προοπτικές για να διασκεδάσετε με την ψυχή σας και να ζήσετε τον έρωτά σας.

Πηγή: astrology.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook