Το… εκλογικό ρεκόρ της Περιφέρειας Κρήτης!

το-εκλογικό-ρεκόρ-της-περιφέρειας-κρ-130831

Με αξιοπιστία και λειτουργικότητα το σύστημα μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων Αυτοδιοίκησης και Ευρωεκλογών μέσα από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης www.crete-ekloges.gr- 6.000.000 οι σελιδοπροβολές

EKLOGES2014 copyΜε αξιοπιστία και άψογη λειτουργικότητα μέσα από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης www.crete-ekloges.gr, πραγματοποιήθηκε η καταγραφή και ανάλυση των αποτελεσμάτων των Περιφερειακών, Δημοτικών Εκλογών και Ευρωεκλογών 2014. Η μετάδοση των αποτελεσμάτων ήταν απόλυτα επιτυχής με αδιάλειπτη ροή και γρήγορο ρυθμό. Στις δύο εκλογικές Κυριακές περισσότεροι από 400.000 μοναδικοί επισκέπτες συνδέθηκαν και ενημερώθηκαν από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης για τα αποτελέσματα της αναμέτρησης στο νησί, ενώ ο αριθμός των σελιδο-προβολών πλησίασε τα 6.000.000.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τα στοιχεία εισάγονταν και μεταδίδονταν ενιαία και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού με τον συντονισμό της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Κρήτης, της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, αλλά και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών στις Περιφερειακές Ενότητες.

Αξίζει να επισημανθεί ότι για την γρήγορη και έγκυρη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων τα Μέσα Ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι είχαν στη διάθεση τους την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή σε αυτόνομο server της Περιφέρειας Κρήτης. Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι η εκλογική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης έδινε τη δυνατότητα ανάλυσης των αποτελεσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα, και ψήφους ανά συνδυασμό και υποψηφίους.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook