Το… δώρο του Νιόπλια στους παίκτες του ΟΦΗ

το-δώρο-του-νιόπλια-στους-παίκτες-του-459854

O OΦΗ αφήνει στην άκρη τη μεγάλη επιτυχία που έκανε και την σπουδαία εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (2-1) και στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Football League και στο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης (15:00) στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής.

Το στίγμα αυτό δόθηκε άλλωστε από τον Νίκο Νιόπλια, αμέσως μετά τη λήξη της σπουδαίας νίκης επί του ΠΑΟ, με τον προπονητή του ΟΦΗ να υπογραμμίζει ότι ο σύλλογος στρέφει ξανά την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στην άνοδο, που είναι ο βασικός στόχος της φετινής χρονιάς.

Οι παίκτες του ΟΦΗ πήραν ρεπό για την Παρασκευή προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, και από το Σάββατο το πρωί (10 π.μ.) με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα Τρίκαλα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα είχε πολλούς απόντες, καθώς δεν προπονήθηκαν οι Βουό (θεραπεία και μασάζ) , Μίκιτς (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), Ράντι (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Κιάσσος (χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ), Κοιλιάρας (ίωση), Κώτσιος (θεραπεία στον προσαγωγό).

Στην προπόνηση του Σαββάτου, θα υπάρχει μια εικόνα για τους παραπάνω παίκτες, ενόψει του αγώνα στα Τρίκαλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook