Το δράμα του γιου του Ανδρέα Μικρούτσικου | Photos

το-δράμα-του-γιου-του-ανδρέα-μικρούτσι-203595

andeas01Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος, εξομολογείται στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και τον Γιάννη Βίτσα για την οικογενειακή οικονομική καταστροφή, την απώλεια της μητέρας του Μαρίας Δημητριάδη, ενώ μιλά και για το σήμερα.

– Βίωσες το σοκ της μεγάλης απώλειας της μητέρας σου, της Μαρίας Δημητριάδη. Σου πήρε πολύ καιρό για να διαχειριστείς ό,τι συνέβη;

Δεν θα το έλεγα σοκ. Όταν ένας θάνατος επέρχεται ύστερα από ανίατη ασθένεια, έχεις καιρό για να το συνειδητοποιήσεις. Δεν είναι όπως όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε «πέθανε ο τάδε». Οπότε είχα το χρόνο να διαχειριστώ την ιδέα της απώλειάς της, το ότι επρόκειτο να πεθάνει. Την έλλειψη της μητέρας μου όμως νομίζω ότι θα τη διαχειρίζομαι σε όλη μου τη ζωή.

andreas1_0«Υπήρξε ένα σκληρό ντόμινο καταστάσεων από την απώλεια της μητέρας μου μέχρι τα οικονομικά προβλήματα. Ενδεχομένως αν αυτά τα γεγονότα είχαν γίνει με μια απόσταση χρόνων μεταξύ τους, να ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ πάντα ήμουν πολύ κοντά με τον πατέρα μου και αυτό εξακολουθεί να ισχύει», λέει για τον πατέρα του Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Το 99,5% των ανθρώπων ήταν ψεύτικα απέναντι στον πατέρα μου. Οι εξαιρέσεις απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Δεν μου αρέσει η γενίκευση στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά πιστεύω ότι οι 9,5 στους 10 από το συγκεκριμένο χώρο ήταν ψεύτικοι», προσθέτει.

andreas2_2«Είχα κατάθλιψη αυτά τα χρόνια, με πολλές διακυμάνσεις. Υπήρξε περίοδος που δεν έβγαινα από το σπίτι μου και δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν. Ξυπνούσα το πρωί και δεν έβρισκα κανένα ιδιαίτερο τι θα κάνω, πώς θα λειτουργήσω. Άλλες στιγμές πάλι αισθανόμουν καλύτερα. Έβγαινα λίγο από το καβούκι μου και έπειτα ξαναέμπαινα», αναφέρει.

andreas-dimitriadiΗ διάσημη τραγουδίστρια Μαρία Δημητριάδη «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 58 χρόνων, στην εντατική του «Ευαγγελισμού», όπου νοσηλευόταν χτυπημένη από σπάνια πνευμονική νόσο.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook