Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ο ανασχηματισμός

το-δεύτερο-δεκαπενθήμερο-του-ιουνίου-72796

samaras-venizelos-660Μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου τοποθέτησε χρονικά τον ανασχηματισμό ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε χαρακτηριστικά: «Στο ίδιο μήκος κύματος κινούμαστε για τον πρωθυπουργό και ο ανασχηματισμός φυσικά είναι μέσα σε αυτές τις μεγάλες πρωτοβουλίες αλλά όχι αποσπασματικά. Δεν θα γίνει με όρους ειδησεογραφικούς σε δημοσιογραφικό χρόνο. Θα γίνει με όρους πολιτικούς στο χρόνο που πρέπει. Πρέπει να λάβουμε ορισμένες υποχρεώσεις που έχουμε ως προεδρία».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξήγησε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει τα μηνύματα των εκλγοωών. «Με τον πρωθυπουργό κάναμε σήμερα μια πρώτη συστηματική συζήτηση για το αποτέλεσμα των δημοτικών, περιφερειακών και ευρωπαϊκών εκλογών για τα μηνύματα που στέλνουν οι Έλληνες πολίτες. Μηνύματα που τα καταλαβαίνουμε πολύ καλά και τα νιώθουμε. Υποχρέωση μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες αυτές» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και συνέχισε: «Με ασφάλεια και σταθερότητα να ολοκληρώσουμε την έξοδο από την κρίση γιατί αυτό θα ωφελήσει πραγματικά και πρακτικά τους πολίτες».

Παράλληλα επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι «ο εγγυητής της σταθερότητας» και προανήγγειλε πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με στόχο την αποκατάσταση αδικιών, την προστασία των ευπαθών ομάδων και τη στήριξη των ανέργων.

real.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook