Το βίντεο που «λύγισε» το Διαδίκτυο | Νεαρός με σύνδρομο Down κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του

το-βίντεο-που-λύγισε-το-διαδίκτυο-νε-228184

down1-708Αποτελεί σημείο σταθμό στη σχέση ενός ζευγαριού, η μέρα που και οι δύο αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να συγκατοικήσουν.

Για το συγκεκριμένο ζευγάρι από την Ιταλία όμως, η στιγμή που τα πάντα αλλάζουν στις ζωές τους, αποκτά λίγο μεγαλύτερη σημασία, επειδή και οι δύο πάσχουν από σύνδρομο Down, γεγονός που κάνει πολλούς να θεωρούν ότι ίσως να μην είναι δυνατό να ζήσουν μαζί ανεξάρτητοι.

Το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και φέρει τον τίτλο «Η Ειδική Πρόταση», ενώ μαγνητοσκοπήθηκε από την CoorDown, τον εθνικό οργανισμό της Ιταλίας για άτομα με σύνδρομο Down, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down στις 21 Μαρτίου.

Σε αυτό, ο Salvatore, ζητά από την κοπέλα του, την Caterina, να συγκατοικήσει μαζί του με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Μία χορωδία, «εισβάλλει» στον χώρο εργασίας της στα McDonald’s, και τραγουδάει το Come Away With Me της Norah Jones. Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο Salvatore κρατώντας ένα μικρό κουτί με ένα κλειδί.

down11_0«Ονομάζομαι Salvatore και είμαι 38 χρονών. Θα κάνω έκπληξη στην Caterina, την κοπέλα μου», λέει ο πρωταγωνιστής του βίντεο λίγο πριν κάνει το μεγάλο βήμα και συνεχίζει. «Θα της ζητήσω να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα».

down33Η πρόταση συγκατοίκησης έγινε στις 27 Φεβρουαρίου. «Θα ερχόσουν να μείνεις μαζί μου, αγάπη μου», ρωτάει ο Salvatore την έκπληκτη Caterina και λίγο αργότερα της σκουπίζει από το πρόσωπο τα δάκρυα χαράς.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook