Το βίντεο που έγινε viral: Αστυνομικός χτυπά έφηβο που φορά χειροπέδες μέσα σε περιπολικό

το-βίντεο-που-έγινε-viral-αστυνομικός-χτυπ-276719

Ενα ακόμη περιστατικό που σημειώθηκε στις ΗΠΑ, ανάμεσα σε αστυνομικό και έφηβο, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν έναν νεαρό και του περνούν χειροπέδες. Τότε η κάμερα καταγράφει ένα απίστευτο περιστατικό βιαιότητας. Ο αστυνομικός που μεταφέρει τον έφηβο στο περιπολικό, αφού τον αφήνει να μπει μέσα και να καθίσει, ορμά μέσα και τον γρονθοκοπά.

Στη συνέχεια πηδά μέσα στο αυτοκίνητο – και πάνω στον εφηβό- για να συνεχίσει την επίθεση. Ο νεαρός άντρας, που είναι πισθάγκωνα δεμένος, προφανώς, δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να αντιδράσει…

Ως συνήθως, παρά το βίντεο, το Σωματείο των Αστυνομικών υπερασπίζεται τις ενέργειες του αστυνομικού, ενώ εξέδωσε μια δήλωση υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι οι άντρες επιβολής του νόμου είναι θύματα του κοινωνικού εκφοβισμού των μέσων ενημέρωσης. «Όπως όλοι γνωρίζουν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προβάλει μία πολύ αρνητική εικόνα για το πώς επιβάλλεται ο νόμος σε εθνικό επίπεδο» δήλωσε ο υπολοχαγός Javier Ortiz, πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών στο Μαϊάμι.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη και δημοσιεύθηκε στο Facebook από το χρήστη με το όνομα Marilyn Smith, ενώ έχει γίνει ήδη viral.

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook