Το αποτυχημένο άγαλμα της Μελάνια Τραμπ στη Βοσνία… είναι μόνο για γέλια | Photos

το-αποτυχημένο-άγαλμα-της-μελάνια-τρα-545034

Μπορεί η Μελάνια Τραμπ να ήταν για καιρό στο στόχαστρο αρνητικών κρίσεων, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς «οπαδούς» και να έχει αγαπηθεί όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σ’ άλλα μέρη του κόσμου.

Αυτή τη φορά, η 47χρονη Μελάνια έγινε πηγή έμπνευσης για ένα γλύπτη στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ο οποίος δημιούργησε ένα άγαλμα προς τιμήν της.

Ο δημιουργός, Stevo Selak, αποφάσισε να φτιάξει το άγαλμα όχι μόνο της ίδιας αλλά και του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να διακοσμήσει το πίσω μέρος της αυλής του.

Τα αγάλματα που είναι φτιαγμένα από γύψο, δείχνουν τον Αμερικανό πρόεδρο να ακουμπάει με το χέρι του τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ η Μελάνια, λίγο πιο πέρα, ποζάρει με το χέρι στο γοφό της και με το άλλο κρατάει μία ροζ τσάντα.

Όπως θα διαπιστώσετε, όμως, από τις φωτογραφίες τα αγάλματα είναι άκρως αποτυχημένα! Ειδικά αυτό της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ είναι τόσο άσχημο και δε θυμίζει σε τίποτα – μα σε τίποτα όμως!- την ίδια.
Παρ’ όλα αυτά ο Stevo Selak, ανέφερε στη Mirror: «Έκανα τη Μελάνια στα μέτρα της. Οι άνθρωποι λένε ότι πέτυχα πολύ τα χαρακτηριστικά της με αυτό το γλυπτό» και συμπληρώνει «στην πραγματικότητα η Μελάνια είναι κομψή, ενώ το γλυπτό μου από γύψο και σίδηρο ζυγίζει περίπου 300 κιλά».

Ο ίδιος θέλοντας να τονίσει τη σχολαστική δουλειά που έκανε προκειμένου να καταφέρει αυτό που κατάφερε (!) υποστηρίζει: «Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Έχω συμβουλευτεί ακόμη και στυλίστες μαλλιών για να με βοηθήσουν να κάνω τα μαλλιά της σωστά».

protothema.gr

One thought on “Το αποτυχημένο άγαλμα της Μελάνια Τραμπ στη Βοσνία… είναι μόνο για γέλια | Photos

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ,…
    ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ‘Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΣΤΙΣΚΤΩΔΕΙΣ ‘Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ…
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ »ΦΑΝΕ’ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2017′ …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook