Το απίστευτο ρεζιλίκι της ΔΕΥΑΧ με τις πλημμύρες στον Κλαδισό | Photos+video

το-απίστευτο-ρεζιλίκι-της-δευαχ-με-τις-604090

Ολοκληρωτική καταστροφή χαρακτήρισε τις φθορές που προκάλεσε η κακοκαιρία στην επιχείρηση του, ο γνωστός επιχειρηματίας των Italian Factory Outlet στα Χανιά, Άκης Πεναισάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή του Δημήτρη Παππά το πρωί της Παρασκευής στον Superfm 89,6.

Το πρόβλημα αρχικά, σύμφωνα με τον επιχειρηματία, ξεκινάει με το ότι το κτίριο που στεγάζεται η επιχείρηση, είναι στο ίδιο επίπεδο με το δρόμο, με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο για τέτοιες περιπτώσεις πλημμύρας υδάτων.

Το σημείο ωστόσο έχει πάγιο πρόβλημα συγκέντρωσης υδάτων και είναι το πρώτο που πλημμυρίζει με την πρώτη αυξημένη βροχόπτωση, ενώ γιαυτό το λόγο έγιναν έργα αποκατάστασης των σωληνώσεων αποχέτευσης στο σημείο στις 24 Μαρτίου 2017(δείτε εδώ).

Σύμφωνα με τον τότε πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ Αντώνη Σχετάκη «-αν και το έργο δεν ήταν στη δικαιοδοσία της δημοτικής επιχείρησης- το σημαντικότατο αυτό έργο υποδομής θα συνέβαλε ουσιαστικά όχι μόνο στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων της αποχέτευσης ομβρίων υδάτων της περιοχής»(δείτε εδώ)

Τα έργα κράτησαν σχεδόν 10 μέρες, δημιουργώντας απίστευτη ταλαιπωρία στους διερχόμενους οδηγούς, τους κατοίκους των τριγύρω σπιτιών, ενώ κράτησε την ενλόγω επιχείρηση κλειστή για όλο το διάστημα, με τον Πεναισάκη να ασκεί συνεπιστασία στην διενέργεια των έργων(δείτε εδώ).

Με τα περυσινά έργα στον κόμβο του Κλαδισσού, που έγιναν για την αντιμετωπιστεί το φαινόμενο, ο κ. Παινεσάκης έλαβε και τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων υπηρεσιών, ότι «αν ξανά πλημμυρίσει το μαγαζί σου, θα σου δώσουμε τα κλειδιά του Δήμου και της ΔΕΥΑΧ».

Ανταυτού η σημερινή εικόνα του καταστήματος, αναγκάζει τον επιχειρηματία να το κλείσει για ακόμη μια φορά για επισκευές, καθώς το νερό έφτασε στους 80 πόντους όπως λέει, φούσκωσε πατώματα και τοίχους και για τον απεγκλωβισμό των εργαζομένων χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική.

Τελικώς ο επιχειρηματίας ζήτησε να μην γίνονται διαβεβαιώσεις από κανέναν, εφόσον δεν είναι σίγουρο αυτό «να μην παίζει κανείς με τις ζωές και τις περιουσίες των ανθρώπων».

Ακούστε τι είπε ο ιδιοκτήτης των Italian Factory Outlet στον Δημήτρη Παππά και τον Superfm 89,6:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook