Το ήξερες; Η γυμναστική πριν το σεξ βελτιώνει τον οργασμό στις γυναίκες

το-ήξερες-η-γυμναστική-πριν-το-σεξ-βελτ-230360

gymnastiki_gynaikaΟι γυναίκες που έχουν μειωμένη διάθεση για σεξ, κυρίως λόγω κατάθλιψης, μπορούν να αντιμετωπίσουν τη σεξουαλική δυσλειτουργία με 30 λεπτά γυμναστική πριν το σεξ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που δημοσιεύεται στο Depression and Anxiety, η σεξουαλική δυσλειτουργία εξαιτίας παρενεργειών από αντικαταθλιπτικά φάρμακα, μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη γυμναστική και όπως αναφέρει η μεταδιδακτορική ερευνήτρια του πανεπιστημίου της Ιντιάνα στις ΗΠΑ, Tierney Lorenz, η οποία συνεργάστηκε με την καθηγήτρια ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Τέξας Cindy Meston «η γυμναστική ως μέθοδος θεραπείας σεξουαλικών παρενεργειών είναι εύκολα προσβάσιμη και φθηνή»

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εξετάστηκαν 52 γυναίκες, οι οποίες είχαν δηλώσει ότι βίωναν παρενέργειες από τη χρήση καταθλιπτικών στη σεξουαλική τους ζωή.

Οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να κάνουν κανονικά σεξ, χωρίς προηγουμένως να έχουν γυμναστεί, για τρεις εβδομάδες κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Μετά και για άλλες τρεις εβδομάδες, οι μισές κλήθηκαν να γυμνάζονται για 30 λεπτά ακριβώς πριν από τη σεξουαλική τους επαφή με το σύντροφό τους, ενώ οι άλλες μισές έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και αεροβική για 30 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα, οποιαδήποτε στιγμή ήθελαν εκείνες.

Όλες κατέγραψαν και αξιολόγησαν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, επιθυμία, ικανοποίηση, λειτουργία και διάθεση πριν και μετά από κάθε περίοδο του πειράματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook