Το » έπαιζε» τεχνικός διευθυντής και εξαπατούσε καταστηματάρχες!

το-έπαιζε-τεχνικός-διευθυντής-και-ε-390919

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος Έλληνα, 43 ετών, ο οποίος κατηγορείται για απάτες μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιχνιδιών. Την υπόθεση εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από καταγγελίες καταστηματαρχών από περιοχές της Αθήνας, της Ζακύνθου και της Ρόδου, που πωλούσαν, μεταξύ άλλων, προπληρωμένες κάρτες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για διαδικτυακές συναλλαγές.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 43χρονος τηλεφωνούσε σε ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες διαφόρων καταστημάτων και επιχειρήσεων και προφασιζόταν ότι είναι τεχνικός διευθυντής εταιρείας που έχει εγκαταστήσει μηχανήματα έκδοσης προπληρωμένων καρτών διαδικτυακών συναλλαγών στα καταστήματά τους. Στη συνέχεια, ισχυριζόμενος ότι το μηχάνημα είχε βλάβη, τους ζητούσε να του εκτυπώσουν και να του αποστείλουν τους κωδικούς των προπληρωμένων καρτών, τις οποίες χρησιμοποιούσε σε ιστοσελίδες διαδικτυακού τζόγου.

Aπό την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με την αρμόδια διαχειρίστρια εταιρεία των προπληρωμένων καρτών και τις παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και διαδικτυακού στοιχηματισμού, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και η δράση του 43χρονου.

Πηγή: imerisia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook