Το έπαιζε… δίπορτο: Μεγαλογιατρός μετέφερε σε άλλη πόλη τους ασθενείς για να μην κόβει αποδείξεις

το-έπαιζε-δίπορτο-μεγαλογιατρός-μετ-556160

Στην απόχη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έπεσε μεγαλογιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πιάστηκε να μεταφέρει ασθενείς του από Θεσααλονική στην Κατερίνη με σκοπό να μείνει… μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να μπορεί να μην κόβει αποδείξεις.

Πρόκειται για νευροχειρουργό της Θεσσαλονίκης, ο οποίος διατηρεί και δεύτερο ιατρείο-παράρτημα στην Κατερίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, όπως έδειξε ο έλεγχος, ο γιατρός προέτρεπε τους ασθενείς του -όσους μπορούσαν τουλάχιστον- να τον επισκέπτονται στην Κατερίνη για να τους εξετάζει, επειδή εκεί ένιωθε πιο άνετα να μην κόβει σχεδόν ποτέ καμία απόδειξη.

Μετά από έλεγχο της ΑΑΔΕ, ο γιατρός πιάστηκε στο ιατρείο της Κατερίνης να μην έχει κόψει 13 αποδείξεις. Ουσιαστικά δεν είχε κόψει τίποτε εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, όπως προβλέπει ο νόμος, οι ελεγκτές δεν έκλεισαν το ιατρείο του, για να μη στερηθούν οι ασθενείς τις υπηρεσίες του.

Ωστόσο ο ιατρός πλήρωσε πρόστιμο 1.500 ευρώ και, από την άλλη, η εφορία θα ελέγξει και για πολλά χρόνια πίσω τους τραπεζικούς λογαριασμούς και το «πόεθν έσχες» για την περιουσία που κατέχει.

Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook