Του τη φύλαγε… Μια μέρα πριν τις εκλογές της Κεντροαριστεράς η Δάφνη Μανουσάκη ξεμπροστιάζει τον Σταύρο Θεοδωράκη

του-τη-φύλαγε-μια-μέρα-πριν-τις-εκλογέ-611096

Μία μέρα πριν τις εκλογές στην κεντροαριστερά επέλεξε η Δάφνη Μανουσάκη να δημοσιεύσει ένα κείμενο για τον Σταύρο Θεοδωράκη μέσα από το οποίο αποκαλύπτει λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Η Δάφνη Μανουσάκη ήταν υποψήφια βουλευτής Χανίων με το Ποτάμι στις τελευταίες εκλογές του 2015, ωστόσο με μια σημερινή της ανάρτηση στα social media, επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τη σχέση της με τον Σταύρο Θεοδωράκη να είναι πλέον «ψυχρή».

Συγκεκριμένα, η κα Μανουσάκη αμφισβητεί ευθέως τις ηγετικές ικανότητες του επικεφαλής του Ποταμιού, λέγοντας ότι δεν μπορούσε ούτε να ιεραρχήσει προτεραιότητες, ούτε να αξιολογήσει μία πληροφορία, ούτε να ξεχωρίζει τους ειλικρινείς από τους κόλακες.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της Δάφνης Μανουσάκη:

«Δεν ξεχνώ τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο μου απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης το λόγο, δημοσίως, το χειμώνα του 2016, στο Ρέθυμνο.

Ένας αρχηγός χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από την ικανότητα να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψεύδος και να ξέρει ποιούς να εμπιστευτεί, πριν μιλήσει δημοσίως.

Στα δύο χρόνια που ήμουν στο Ποτάμι, ο ΣΘ φάνηκε φάνηκε ότι ούτε να ξεχωρίζει τους ειλικρινείς από τους κόλακες μπόρεσε, ούτε να αξιολογήσει την πληροφορία.

Η δυναμική αρχή του Ποταμιού δε βασίστηκε στις ηγετικές ικανότητες του ΣΘ, αλλά στην καλή θέληση εκατοντάδων αξιόλογων πολιτών, να στηρίξουν μια νέα προσπάθεια. Οι ηγετικές «ικανότητες» του ΣΘ φάνηκαν όταν έδιωχνε, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, συνεργάτες από το κόμμα, όταν δεν μπορούσε να ιεραρχήσει προτεραιότητες, όταν δεν μπορούσε να αξιολογήσει πληροφορία».

ΖΑΡΠ…

2 thoughts on “Του τη φύλαγε… Μια μέρα πριν τις εκλογές της Κεντροαριστεράς η Δάφνη Μανουσάκη ξεμπροστιάζει τον Σταύρο Θεοδωράκη

  1. O ΣΤΑΥΡΑΞ, ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook