Του έκαψε τα γεννητικά όργανα με ισιωτικό μαλλιών γιατί την απάτησε!

του-έκαψε-τα-γεννητικά-όργανα-με-ισιωτ-286276

Σε φρικτό βασανιστήριο υπέβαλε μία 22χρονη από την Αυστραλία τον φίλο της, επειδή ανακάλυψε ότι την είχε απατήσει.

Όπως αναφέρει το δίκτυο NT News η Μπράνουιν Τζόι Πάρκερ από το Μάουντ Μπέικερ της Αυστραλίας έκαψε τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της χρησιμοποιώντας ισιωτικό μηχάνημα μαλλιών, αφού διαπίστωσε ότι ο νεαρός είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με την πρώην του.

Η 22χρονη δήλωσε ένοχη για το έγκλημα, ενώ ο φίλος της αναρρώνει από εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Ο δικαστής Πολ Μουσκάτ, δήλωσε πως «το μόριο του νεαρού θα έχει ουλές για πάντα, ενώ ο άνδρας θα αντιμετωπίσει σειρά προβλημάτων, εκ των οποίων η σωστή λειτουργία του πέους, πέρα από την αισθητική και ψυχολογική πλευρά του ζητήματος».

Η Πάρκερ όταν κατέθεσε στην αστυνομία δήλωσε πως τοποθέτησε το ισιωτικό στο σημείο για λίγα δευτερόλεπτα πιστεύοντας ότι θα προκαλούσε μόνο ένα ελαφρύ κάψιμο, όπως αυτό που συμβαίνει έπειτα από μικρή παραμονή στον ήλιο.

«Άρχισε να γίνεται καφέ και δεν έδειχνε τόσο σοβαρά. Απλώς θύμιζε σαν μαγειρεμένο κομμάτι κρέας», είπε η 22χρονη περιγράφοντας τα πρώτα λεπτά από την επίθεση στον νεαρό άνδρα, ο οποίος νοσηλεύτηκε στη μονάδα εγκαυμάτων στο νοσοκομείο της Αδελαίδας.

Σύμφωνα με τον δικαστή, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω Facebook κι η σχέση τους είχε εντάσεις.

Η 22χρονη, μάλιστα, λέγεται πως τον κακοποιούσε ακόμα και σωματικά επειδή υποπτευόταν ότι την απατά, ενώ είχε παθολογική ζήλεια για την πρώην σύντροφο του αγαπημένου της.

Ο νεαρός, ίσως για να την καθησυχάσει, είπε «ναι» σε συμφωνία που σκέφτηκε η Πάρκερ, η οποία συμπεριλάμβανε τιμωρία με ισιωτικό μαλλιών γύρω από το πέος του αν τον «έπιανε» να είναι άπιστος.

Αφού, λοιπόν, ανακάλυψε ότι το αγόρι της είχε κοιμηθεί για δύο νύχτες με την πρώην φίλη του, του υπενθύμισε την υπόσχεσή του.

«Του είπατε να βγάλει το πέος του από το εσώρουχό του, κάτι που έκανε. Είπε ότι μπορείτε να το αγγίξετε με το ισιωτικό. Πήρατε το πέος του στο χέρι σας και με το άλλο τοποθετήσατε το ισιωτικό και στις δύο πλευρές του μορίου πριν το πιέσετε για λίγο», είπε ο δικαστής στην κατηγορούμενη.

Μετά την απίστευτη εκδίκηση, το μόριο του άνδρα «πρήστηκε, εμφάνισε φουσκάλες και πύον, ενώ πήρε μαύρο χρώμα».

Η νεαρή που δήλωσε ένοχη για την ενέργειά της καταδικάστηκε με εννιάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook