Χανιά | Τους… τρέλανε η Star Πελοπόννησος στην εκδήλωση του Γαλανόλευκου Φάρου | Photos

χανιά-τους-τρέλανε-η-star-πελοπόννησος-σ-211543

ImageHandler (1)Αθλητές, παράγοντες και χορηγούς που στήριξαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ποδοσφαίρου το 2014, τίμησε ο σύλλογος φιλάθλων “Γαλανόλευκος Φάρος” το περασμένο Σάββατο, στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδας στα Χανιά, σε μία εκδήλωση που τα τελευταία δέκα χρόνια έχει γίνει θεσμός.

Ο Γιάννης Γκούμας, ένας εκ των 23 ηρώων στην κατάκτηση του Euro 2004 και νυν προπονητής της εθνικής Νέων, οι παλαίμαχοι διεθνείς άσοι Τάσος Μητρόπουλος και Στέλιος Μανωλάς, o γιατρός της “γαλανόλευκης” επί 16 συναπτά χρόνια (1998-2014) ορθοπεδικός Χάρης Χριστόπουλος, το διακεκριμένο μέλος της ΕΠΟ και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος Dr ΩΡΛ Γιάννης Οικονομίδης, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης και ο χορηγός του Συλλόγου “ΑΜΣΤΕΛ” βραβεύτηκαν στη φετινή εκδήλωση, στην οποία έδωσε το παρών και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ενώ έγινε ξενάγηση στο μουσείο από τον πρόεδρο του “Γαλανόλευκου Φάρου” Νίκο Φλέκκα και τα μέλη του συλλόγου.

gal1Ο παλαίμαχος άσος Στέλιος Μανωλάς με την καλλονή συμπαρουσιάστρια της εκδήλωσης Χριστιάνα Καρνέζη

Όμως η παρουσία που έκλεψε τα βλέμματα ακόμη και από τους μεγάλους άσους του ποδοσφαίρου, ήταν η εντυπωσιακή Χριστιάνα Καρνέζη, η οποία συμπαρουσίασε την εκδήλωση στο πλευρό του έμπειρου δημοσιογράφου της Δημόσιας τηλεόρασης Δημήτρη Μαλισιώβα. Το νεαρό μοντέλο κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο για τα φυσικά του προσόντα που του έχουν χαρίσει τίτλους σε καλλιστεία, όπως “Star Πελοπόννησος 2013” αλλά και φωτογραφίσεις σε ανδρικά περιοδικά και μόδας, αλλά και για τις γνώσεις του γύρω από τη “στρογγυλή Θεά”.

Ο “Ράμπο” των γηπέδων Τάσος Μητρόπουλος ανάμεσα στους παρουσιαστές των βραβείων, Δημήτρη Μαλισιώβα και Χριστιάνα Καρνέζη gal2Εξάλλου αγωνίστηκε για χρόνια σε ερασιτεχνικό επίπεδο με τη φανέλα του Χαλκηδονικού. Στην αρχή έπαιξε κεντρικός αμυντικός, όμως το ταλέντο της με την μπάλα περίσσευε για τη θέση και σύντομα πέρασε σε εκείνη του σέντερ φορ. “Πριν από δύο χρόνια αναγκάστηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού μου σε αγώνα. Δεν το βάζω όμως κάτι, που θα πάει, θα επανέλθω! Λατρεύω στον ελεύθερο χρόνο μου να βλέπω μπάλα και πηγαίνω στο γήπεδο όποτε είναι εφικτό”, λέει η ξανθιά καλλονή στο protothema.gr.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης την ώρα που – ίσως – σκέπτεται ότι παρουσίες, όπως το ξανθό μοντέλο, θα φέρουν τον κόσμο στα γήπεδα. gal3Στην παρουσίαση του περασμένου Σαββάτου η Χριστιάνα Καρνέζη χρειάστηκε να θυμηθεί τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα ως αμυντικός για να αποκρούσει τις “επιθετικές” διαθέσεις των ανδρών, οι οποίοι στη θέα της έβλεπαν τη φαντασίωση κάθε φίλαθλου άνδρα: Μία όμορφη γυναίκα που όχι μόνο δεν δυσανασχετεί με το ποδόσφαιρο, αλλά θα κάτσει δίπλα σου να παρακολουθήσει τον αγώνα, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να της εξηγήσεις τι είναι το οφσάιντ.

gal4Από τα καλλιστεία του 2013 στα οποία το νεαρό μοντέλο κέρδισε τον τίτλο “Star Πελοπόννησος”

gal5Μετά την καριέρα της στο ποδόσφαιρο, η Χριστιάνα Καρνέζη συνεχίζει να παίζει… μεγάλη μπάλα στο μόντελινγκ gal6

gal7Το “πείραγμα” Μανωλά-Μητρόπουλου

Κατά τη βράβευση κορυφαίων Ελλήνων άσων του παρελθόντος ξύπνησαν μνήμες. Ο Τάσος Μητρόπουλος αφηγήθηκε ένα περιστατικό από την πορεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994. «Θυμάμαι ένα στιγμιότυπο με τον Μανωλά που ήμασταν συγκάτοικοι. Ο Στέλιος τσακώθηκε με τον συγχωρεμένο Αλκέτα Παναγούλια και δεν κατέβαινε στο φαγητό με αποτέλεσμα εγώ να γίνω γκαρσόνι, αφού του πήγαινα το φαγητό στο δωμάτιο», θυμήθηκε ο “Ράμπο” της εθνικής, δίνοντας “πάσα” στον Μανωλά να “απαντήσει”: «Ήμουν συγκάτοικος με τον φίλο Τάσο Μητρόπουλο και το βράδυ πριν το κρίσιμο ματς με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Τάσος είχε τόσο άγχος που όλο το βράδυ βημάτιζε στο δωμάτιο .Με ξύπνησε με άγχος και αγωνία ρωτώντας με αν θα νικήσουμε, αν θα προκριθούμε. Τον καθησύχασα με τα χίλια ζόρια και καταφέραμε να κοιμηθούμε έστω και μια ώρα».

gal8Το ποδοσφαιρικό ταλέντο του νεαρού μοντέλου αποτελεί έμπνευση για τους φωτογράφους των ανδρικών περιοδικών

Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα επιλεχθεί ο αντι-Ρανιέρι

Ειδήσεις έβγαλε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος αποκάλυψε, ότι σύντομα θα ληφθεί η απόφαση για τον “εκλεκτό” που θα αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι στη θέση του προπονητή. «Ζήτησα από τον Γιώργο Καραγκούνη να μου παραδώσει πρόσθετα στοιχεία για τους υποψήφιους προπονητές, οι οποίοι μπορεί να είναι και πέραν αυτών που γράφτηκαν στον Τύπο. Παράλληλα του ζήτησα να συμπεριλάβει και το οικονομικό σκέλος κάθε μιας υποψηφιότητας, ώστε μετά από δέκα ημέρες, ευελπιστώ στις 10-11 Φεβρουαρίου, να λάβουμε την απόφαση για το νέο προπονητή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιρτζίκη, ενώ αναφέρθηκε σε ριζικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου να βελτιωθεί, αλλά και να παύσει η καχυποψία από όσους το δηλητηριάζουν: «Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει φαινόμενα αποχώρησης ομάδων από τα πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι στη ΓΣ της Ομοσπονδίας θα λάβουμε αποφάσεις με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε λιγότερες ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ξέρω αν θα είναι κάτω από 14, καθώς περιμένουμε τις προτάσεις όλων των εμπλεκόμενων και μετά θα αποφασίσουμε στη Γενική Συνέλευση. Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν την κριτική πριν δουν αποτελέσματα, αφού πριν δουν καν το διαιτητή ενός αγώνα εκδίδουν ανακοινώσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν οδηγούμαστε πουθενά».

Ραντεβού στη Γαλλία με μαντινάδες Κονταρού

Τη γιορτή τίμησε ο Αντιπρόεδρος της UEFA Μάριος Λευκαρίτης, ο οποίος τιμήθηκε ως επίτιμος πρόεδρος του “Γαλανόλευκου Φάρου” μετά την ευγενική του χειρονομία να χορηγήσει την παρουσία του θρυλικού τρομπετίστα της Εθνικής Τάσου Κωτούλα στα γήπεδα της Βραζιλίας το περασμένο καλοκαίρι. Στη φετινή χοροεσπερίδα του συλλόγου υπήρχε ειδική ενότητα για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, μεταξύ των οποίων ξεχώρισε η βράβευση του Α.Ο. Χανίων και της ψυχής της ομάδας και γνωστού για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ιερέα Ιωάννη Καραμουσαδάκη. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον ανεπανάληπτο Τάσο Κονταρό να προσφέρει κέφι με το τραγούδι και τις μαντινάδες του και τη συνδρομή του χορευτικού συλλόγου “Λευκορείτες”, ενώ οι 600 καλεσμένοι τραγούδησαν το νέο σύνθημα «οοο στην Ουγγαρία πάμε να φέρουμε διπλό, ααα στη Γαλλία πάμε για τα τελικά». Όμως μετά το κάκιστο ξεκίνημα που έχει κάνει η εθνική μας στα προκριματικά του Euro 2016, θα χρειαστεί κάτι περισσότερες από μαντινάδες για να τα καταφέρει.

gal9Ο Μανώλης Κονταρός με τις μαντινάδες και τα τραγούδια του πρόσφερε κέφι στους 600 καλεσμένους των βραβείων του “Γαλανόλευκου Φάρου”

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook