Τους παίρνουν τα ρολόγια… Εκατοντάδες οικογένειες χωρίς νερό στο Ηράκλειο

τους-παίρνουν-τα-ρολόγια-εκατοντάδε-91590

ydrometraΔίχως νερό στα σπίτια τους μένουν εκατοντάδες οικογένειες στο Ηράκλειο, αφού η αφαίρεση υδρομέτρων από περιοχή σε περιοχή, αποτελεί καθημερινό φαινόμενο, με τους οφειλέτες της ΔΕΥΑΗ να υπολογίζεται ότι ξεπερνούν ένα 40% των καταναλωτών.

Τα χρέη, όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης την έχουν «πνίξει» στην κυριολεξία, με αποτέλεσμα η αναγκαιότητα εσόδων… να αποτελεί μονόδρομο, με φόντο χρέη που τρέχουν για χιλιάδες νοικοκυριά εδώ και δύο χρόνια.

Εξοργισμένοι δηλώνουν οι πολίτες από την εξέλιξη αυτή την ώρα που από τη Δημοτική Επιχείρηση δίνεται τελεσίγραφο προς τους καταναλωτές, που θα πρέπει, αν δε θέλουν να μείνουν δίχως νερό τουλάχιστον να προχωρήσουν σε διακανονισμό των χρεών που τρέχουν ως οφειλές εδώ και δύο χρόνια, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της επιχείρησης.

Τις τελευταίες ημέρες περισσότερες από εκατό οικογένειες έχουν μείνει δίχως νερό σε περιοχές όπως η Νέα Αλικαρνασσός και το κέντρο της πόλης, με το πρόβλημα, όπως επισημάνθηκε να είναι εντονότερο σε πολυκατοικίες με κακή διαχείριση που το ύψος των οφειλών δεν αφήνει περιθώρια ελαστικότητας.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook