Τους έδεσαν σε δέντρο και τους εκτέλεσαν | Η βάναυση δολοφονία δυο ακτιβιστών | Photos

τους-έδεσαν-σε-δέντρο-και-τους-εκτέλεσ-265936

Χωρίς τέλος είναι οι εκτελέσεις που γίνονται από τους μαχητές της ISIS…  Αυτή τη φορά, οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την ανάκριση και τον βάναυσο θάνατο δυο δημοσιογράφων και ακτιβιστών που έλαβε χώρα στην Raqqa, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τη δράση άλλων ακτιβιστών στη συριακή πόλη.

Οι 21χρονοι Bashar Abdul Atheem και Faisal Hasan Al Habib, ήταν κάτοικοι της Raqqa, και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  ήταν μέλη της ακτιβιστικής ομάδας «raqqa is being slaughtered silently».

Στο βίντεο, οι δύο νεαροί άνδρες κατηγορούνται ότι είναι «πληροφοριοδότες» και υποτίθεται ότι μοίραζαν φυλλάδια κατά της Σαρία, στην Raqqa, ντε φάκτο πρωτεύουσα της ISIS. Μετά τη σύλληψή τους, οι νεαροί φαίνονται να φορούν τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί στολές, και στη συνέχεια η κάμερα τους δείχνει να κάθονται σε ένα αμυδρά φωτισμένο δωμάτιο ανάκρισης, και να ερωτώνται σχετικά με τις δραστηριότητές τους. Το βίντεο τελειώνει με την εκτέλεσή τους: οι τζιχαντιστές τους δένουν σε ένα δέντρο και στρέφουν τα όπλα τους επάνω τους.

isi8

isi1

isi2

isi3

isi4

isi5

isi6

isi7

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook