Τουρκία: 85χρονος σκότωσε τη γυναίκα του επειδή τον ζήλευε για τα social media

τουρκία-85χρονος-σκότωσε-τη-γυναίκα-του-742129

Πρωτοφανές φονικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένας 85χρονος σκότωσε την 76χρονη σύζυγό του μετά από καυγά που είχαν για τη δραστηριότητά του στα social media.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερία Sabah, στις 19 Σεπτεμβρίου, ο άνδρας, που αναφέρεται ως Μπιλάλ Α., σκότωσε τη γυναίκα του Έσμα Α. με την οποία ήταν παντρεμένος για 50 χρόνια.

Το ζευγάρι διέμενε στη Γερμανία, όμως πήγε στην Κωνσταντινούπολη την τελευταία εβδομάδα για διακοπές. Οι συγγενείς κινητοποιήθηκαν καθώς το ζευγάρι δεν απαντούσε στα τηλέφωνά τους. Τότε, πήγαν στο σπίτι τους και τους βρήκαν αιμόφυρτους.

Η Έσμα Α. που μαχαιρώθηκε στην καρδιά, πέθανε στο νοσοκομείο, ενώ ο σύζυγός της, που μετά τη δολοφονία προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, διασώθηκε από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τη Sabah, ο 85χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη σύζυγό του επειδή ζήλευε για τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Νόμιζε ότι είχα επαφή με κάποιον στα social media. Τσακωθήκαμε. Μου είπε να φύγω από το σπίτι επειδή δεν με εμπιστευόταν πια. Ήταν ο τελευταίος μας καυγάς», φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς, που διεξάγουν έρευνα για τη δολοφονία.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook