Τουρίστας στην Κνωσό πλάκωσε στο ξύλο ξεναγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

τουρίστας-στην-κνωσό-πλάκωσε-στο-ξύλο-175239

knososΈνα απίστευτο περιστατικό, που παρόμοιο του δεν έχει προηγούμενο, συνέβη χθες το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Ένας τουρίστας, κατά πληροφορίες Βέλγος, χωρίς αιτία και αφορμή χτύπησε στο πρόσωπο ένα ξεναγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο με τρία σπασμένα δόντια και τραύμα στα χείλη που χρειάστηκε 8 ράμματα για να αντιμετωπιστεί.

Όπως περιέγραψε η σύζυγος του ξεναγού, ο άντρας της με δύο αλλοδαπούς  που ξεναγούσε, επιχείρησε να περάσει τον ξύλινο διάδρομο που ενώνει σημεία του ανακτόρου όταν μπροστά του βρέθηκε ένας δίμετρος και πληθωρικός τουρίστας.

Επειδή επάνω στο διάδρομο υπήρχε ομάδα τουριστών που ακολουθούσε άλλο πρόγραμμα ξενάγησης ο ξεναγός, που ξυλοκοπήθηκε, θέλησε να προσπεράσει- χωρίς να ενοχλήσει κανένα- με τους δύο πελάτες του. Ο Βέλγος όμως του έκοψε το δρόμο και του έριζε μια μπουνιά στο πρόσωπο σπάζοντας του τα δόντια και αφήνοντας τον αιμόφυρτο.

Ο αρχιφύλακας της Κνωσού βλέποντας τον ξεναγό χτυπημένο ειδοποίησε την αστυνομία και όπως είπε, άμεσα έσπευσαν στο χώρο μοτοσυκλετιστές της ομάδας Δίας που συνέλαβαν το δράστη της επίθεσης.

Πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του ξεναγού λένε πως έμαθαν από τους γονείς της συζύγου του Βέλγου πως η βία είναι στην καθημερινότητα του κι από αυτή δεν την έχει γλυτώσει ούτε η κόρη τους και σύζυγος του.

Πάντως ο αρχιφύλακας του Ανακτόρου περιέγραψε έναν ψυχρό και αδιάφορο άνθρωπο που ακόμα κι όταν χτύπησε τον ξεναγό και συνελήφθη δεν είχε καμία αντίδραση που να μαρτυρά ότι μετάνιωσε και επρόκειτο για λάθος ή παρόρμηση της στιγμής

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook