Τον «χτύπησαν» 13.000 βολτ και σώθηκε! | Ο άνθρωπος που ξεγέλασε το θάνατο | Photos

τον-χτύπησαν-13-000-βολτ-και-σώθηκε-ο-άνθ-302054

Κι όμως, ο άνθρωπος που βλέπετε στις φωτογραφίες «βομβαρδίστηκε» με περισσότερα από 13.000 βολτ ηλεκτρικής ενέργειας και κατάφερε και επέζησε. Ο Rioler Martinez, ανέβηκε σε μια κολώνα –χωρίς να διαθέτει γνώσεις ηλεκτρολογίας-και προσπαθησε να επιδιορθώσει μια βλάβη χρησιμοποιώντας ένα μακρύ κοντάρι για να φτάσει τα ηλεκτροφόρα καλώδια. Στη προσπάθειά του, άγγιξε τα καλώδια και η τάση που περνούσε μέσα από αυτά, τον «κεραυνοβόλησε» με αποτέλεσμα να προκληθεί αυτή η φωτεινή λάμψη που φαίνεται και στα πλάνα.

Οι γιατροί που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, έμειναν έκπληκτοι με το γεγονός ότι άντρας επέζησε, καθώς συνήθως τα 11.000 βολτ είναι μοιραία. Το απίστευτο αυτό περιστατικό, συνέβη στην Barranquilla, βόρεια της Κολομβίας, καταγράφηκε σε βίντεο από τον Cesar Sarmiento ο οποίος όπως δήλωσε «ξέσπασα σε κλάματα όταν το είδα».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο άντρας έμεινε πάνω στην κολώνα για πάνω από μια ώρα πριν οι πυροσβέστες των απεγκλωβίσουν.

«Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν σε κρίσιμη κατάσταση», σημείωσε ο γιατρός Karen Blanco, ο οποίος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Πλέον, ο Martinez ξεπέρασε τον κίνδυνο και είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες…

fklg04

fklg01

fklg02

fklg03

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook