Τον σκότωσε και τύλιξε το πτώμα στο κρεβάτι με κόκκινο σεντόνι!

τον-σκότωσε-και-τύλιξε-το-πτώμα-στο-κρε-277924

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει – Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το δωμάτιο του φονικού…

Για την 7η Δεκεμβρίου 2015 προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον 33χρονο Πακιστανό Αbas Zahir για την δολοφονία του 25χρονου ομοεθνή του Mazhar Quyyom, στην Αρκάσα της Καρπάθου, το πτώµα του οποίου είχε βρεθεί τυλιγµένο σε ένα κόκκινο σεντόνι στο υπνοδωµάτιο της οικίας του.

Η εξιχνίαση του φόνου έγινε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληµατολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνοµικής Διεύθυνσης Αττικής. Μετά συγκεκριµένα από τον έλεγχο των αποτυπωµάτων και την «ανάγνωση» του γενετικού υλικού DNA σε δεκάδες ευρήµατα, που συνέλεξαν επιτελείς της Σήµανσης έχουν προκύψει ενδείξεις ότι δράστης του αποτρόπαιου εγκλήµατος είναι ένας 33χρονος οµοεθνής του.

Πιθανολογείται µάλιστα ότι ο κατηγορούμενος, που αναζητείται με ένταλμα σύλληψης, δεν έδρασε µόνος του. Το θύµα εργαζόταν ως σερβιτόρος σε εστιατόριο µε την επωνυµία «Κρήτη 2», στην Κάρπαθο. Διέµενε µαζί µε 4 ακόµη οµοεθνείς του σε σπίτι πίσω από το ξενοδοχείο «Αρκισία» και από τις ένορκες καταθέσεις των συγκατοίκων του, προέκυψε ότι το θύμα προ τριετίας είχε κατηγορηθεί στο Πακιστάν για το θάνατο εξαδέρφου του και μολονότι αθωώθηκε, δεχόταν απειλές για τη ζωή του γι’ αυτό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Πακιστάν.

Το θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, το πρόσωπο του ήταν ματωμένο και είχε αρχίσει να μελανιάζει σε αρκετά σημεία του σώματός του. Δίπλα από το θύμα και πάνω στο κρεβάτι βρέθηκε μία κελεμπία μαύρου χρώματος, η οποία ήταν στριμμένη σαν σχοινί, η οποία επίσης φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε από το δράστη για το στραγγαλισμό του θύματος.

Πηγή: dimokratiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook