Τον πέρασε για Κρητικό: Η απορία της Μενεγάκη για τον πρωταγωνιστή της σειράς «Η λέξη που δε λες» | Video

τον-πέρασε-για-κρητικό-η-απορία-της-μεν-474132

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Μαρία Πρωτόπαππα πρωταγωνιστούν στην σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες» και βρέθηκαν στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δύο ηθοποιοί, υποδύονται τους γονείς του μικρού Παυλή στην εβδομαδιαία σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες». Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Μαρία Πρωτόπαππα μίλησαν στην Ελένη Μενεγάκη για τους λόγους που είπαν το «ναι» στην σειρά, αλλά και για την ανταπόκριση που έχουν από τον κόσμο, όντας οι πρωταγωνιστές σε ένα σίριαλ που καταπιάνεται με ένα θέμα ταμπού, αυτό του αυτισμού.

Οι δυο ηθοποιοί πέρασαν πολλούς μήνες στην Κρήτη και μάλιστα ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψε και με μια ελαφριά προφορά, έχοντας να πει τα καλύτερα για τους Κρητικούς. Εύλογη η απορία της Ελένης Μενεγάκη… «Συγγνώμη είστε Κρητικός; Γιατί το look όλο που βλέπω, μου κάνει πολύ Κρητίκαρος.

«Έγινα Κρητικός. Δεν είμαι Κρητικός. Από το Λουτράκι είμαι. Προσαρμόστηκα με το χώρο και με την Κρήτη όσο καιρό ήμουν εκεί. Με βοήθησαν και οι φίλοι από την Κρήτη να μπω όσο το δυνατόν καλύτερα στο κλίμα.» απάντησε ο ηθοποιός.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook