Τον αέρα της χλιδής φέρνει η Μελάνια στον Λευκό Οίκο | Οι ακριβές αλλαγές που θα κάνει

τον-αέρα-της-χλιδής-φέρνει-η-μελάνια-στ-489211

Τον αέρα της χλιδής θέλει να φέρει στην Ουάσινγκτον η «Πρώτη Κυρία» στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η τρίτη σύζυγος του αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Μελάνια, έχει αναθέσει σε διακοσμητή εσωτερικού χώρου την δύσκολη δουλειά: να κάνει τον Λευκό Οίκο σχεδόν όπως τον Πύργο Τραμπ.

Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει για όλες αυτές τις αλλαγές, διερωτώνται τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Δεν αποτελεί έκπληξη πάντως το γεγονός ότι, η Πρώτη Κυρία θα κάνει κάποιες αλλαγές σε διάφορους χώρους, για παράδειγμα στα υπνοδωμάτια και γενικότερα στους χώρους του Λευκού Οίκου που θα κινείται κυρίως η οικογένεια.

Το γούστο της Μελάνια θα αποτυπωθεί σε κάποιους χώρους του Λευκού Οίκου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με την ίδια να μετακομίζει εκεί μάλλον τον Ιούνιο, καθώς τότε τελειώνει την φετινή σχολική χρονιά ο γιος τους, Μπαρόν.

Η Μελάνια βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με διακοσμητή εσωτερικού χώρου, ο οποίος θα κάνει τις αλλαγές σε συνεννόηση πάντα με τον επιμελητή του Λευκού Οίκου.

Οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να λάβουν τις ευλογίες του υπεύθυνου επιμελητή του Λευκού Οίκου, Γκάρυ Ουόλτερς.

Πάντως, οι χρυσές κουρτίνες που αντικατέστησαν τις σκούρες βυσσινί στο Οβάλ Γραφείο ήταν ιδέα του Τραμπ με τη Μελάνια να ετοιμάζει κι άλλες πολυτελείς αλλαγές στον Λευκό Οίκο.

Πάντως η Μελάνια ως πρώην μοντέλο, δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση και η εικόνα της είναι πάντα άψογη. Έτσι, σύμφωνα ρεπορτάζ του Alpha, σχεδιάζει να φτιάξει στον Λευκό Οίκο ένα glam room με επαγγελματικό φωτισμό. Πρόκειται για ένα ειδικό δωμάτιο στο οποίο θα ντύνεται, θα βάφεται και θα χτενίζεται με τη βοήθεια του στυλίστα, της μακιγιέζ και του κομμωτή της. Στο δωμάτιο αυτό η Πρώτη Κυρία θα περνά καθημερινά τουλάχιστον 1 ώρα και 15 λεπτά ώστε να ετοιμάζεται για κάθε της εμφάνιση. Πολλοί καθρέφτες, ράφια και πάγκοι με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τα μαλλιά, καλλυντικά και αξεσουάρ κάθε είδους θα είναι συγκεντρωμένα στο δωμάτιο αυτό.

Διακοσμητές εκτιμούν ότι το glam room θα στοιχίσει από 50.000 έως και 1.000.000 δολάρια αν ζητηθούν πιο πολυτελή υλικά και έπιπλα

Προς το παρόν, η Πρώτη Κυρία μαζί με τον δεκάχρονο γιο τους , έχουν επιστρέψει στη Νέα Υόρκη , και πιο συγκεκριμένα στον Πύργο του Τραμπ.

Το προεδρικό ζεύγος είχε χτες την 12η επέτειο γάμου, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν γιόρτασε κάποιου οικογενειακά ή τι δώρο έκανε ο Τραμπ στην σύζυγό του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook