Τι τρώνε Τσίπρας – Κωνσταντοπούλου στο εστιατόριο της Βουλής | Οι … περίεργοι πελάτες

τι-τρώνε-τσίπρας-κωνσταντοπούλου-στ-234581

630x375_633_451Μπορεί πρόσφατα να έγινε γνωστό ένα μέρος του μενού του εστιατορίου της Βουλής, όμως λίγοι από τους πολιτικούς επιλέγουν την αστακομακαρονάδα των 12 ευρώ. Αλήθεια ποιες είναι οι γευστικές προτιμήσεις του Πρωθυπoυργού Αλέξη Τσίπρα και της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου;

Ποιοι είναι οι καλύτεροι πελάτες του εστιατορίου και κάθε πότε αλλάζει το μενού; Διάβασε όσα αποκαλύπτει η πηγή του TLIFE αποκλειστικά.

vouliTo εστιατόριο της Βουλής, βρίσκεται στον τρίτο όροφο και πολλοί είναι oι βουλευτές και γενικότερα οι πολιτικοί αλλά και οι δημοσιογράφοι που το επισκέπτονται, αφού είναι σχεδόν καθημερινά γεμάτο. Το εστιάτοριο, όπως και το καφενείο, μισθώνεται από τον ίδιο ιδιώτη, εδώ και 3,5 χρόνια.

Οι γευστικές προτιμήσεις και οι «καλύτεροι» πελάτες

Ο Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να έχει ακουστεί ότι παραγγέλνει από κοντινό σουβλατζίδικο, όμως καταφτάνει συχνά delivery στο Μαξίμου και από το εστιατόριο της Βουλής. Οι προτιμήσεις του είναι τα ψητά! Συγκεκριμένα παραγγέλνει φιλέτο κοτόπουλου σχάρας ή ψαρονέφρι.

Από την άλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει εντελώς διαφορετικές προτιμήσεις. Η Πρόεδρος της Βουλής, λοιπόν είναι αυτό που λέμε μακαρονού! Ό,τι υπάρχει σε ζυμαρικό θα το τιμήσει, όπως για παράδειγμα πέννες, ριγκατόνι και λαζάνια. Τα φαγητά πηγαίνουν στο γραφείο της και δεν πηγαίνει η ίδια στο εστιατόριο.

vouli_estiatorioΑπό τους πιο συχνούς πελάτες είναι ο Νίκος Φίλης και ο Γιάννης Πανούσης οι οποίοι προτιμούν τα ψάρια, ενώ το παρών στο εστιατόριο δίνει συνήθως και η Ανέτα Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ. Με έκπληξη η πηγή του TLIFE αποκαλύπτει ότι οι πιο φιλικοί πελάτες είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρουλια, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Αρτέμιος Παναγιώταρος, Νίκος Μίχος και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης. Χαρακτηριστική είναι η αποκάλυψη πως στην ορκομωσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου τα μέλη της Χρυσής Αυγής πήραν όλο τον κατάλογο, ακόμη και οι κρατούμενοι!

Όσο για τον πιο περίεργο κι απαιτητικό; Είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός του Ποταμιού.

Το μενού

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν πως το μενού αναβαθμίστηκε με περισσότερα πιάτα μετά την αλλαγή της κυβέρνησης και πως ήταν πιο απλό επί Νέας Δημοκρατίας. Η αλήθεια είναι πως αυτό ήταν μια απόφαση της διεύθυνσης του εστιατορίου κι έτσι ήρθαν κάποιες αλλαγές και στον κατάλογο, ο οποίος καλύπτει όλα τα γούστα και μάλιστα η κουζίνα του εστιατορίου πλέον είναι για… αστέρια Michelen.

mousKαθημερινά αλλάζουν πέντε μαγειρευτά πιάτα, ενώ σταθερά παραμένουν τα ψητά, δηλαδή της ώρας. Αυτήν την περίοδο υπάρχουν και πολλές επιλογές νηστίσιμων φαγητών αφού πολλοί είναι οι πολιτικοί που νηστεύουν. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι περισσότεροι είναι σε mood διακοπών, ωστόσο και δεν υπάρχει πολλή κινητικότητα.

piataΈνα από τα μενού των τελευταίων ημερών ήταν: Ρεβύθια, τσιπούρα σχάρας, μοσχάρι κοκκινιστό, καλαμαράκια, σουπιές με σπανάκι, σουφλέ λαζάνια με λαχανικά και γλυκό μους χαλβά.

Ενώ πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο Facebook κι από κοινοβουλευτική συντάκτρια το μενού μιας άλλης ημέρας, μετά τη νέα κυβέρνηση.

katalogostlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook