Τι τρώνε και έχουν τέτοιο σώμα; Οι σταρ απαντούν φωτογραφίζοντας τα πιάτα τους | Photos

τι-τρώνε-και-έχουν-τέτοιο-σώμα-οι-σταρ-262185

Μία νέα εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών που έχει χαρακτηριστεί το «Instagram του φαγητού» έχει προσελκύσει αρκετούς σταρ, οι οποίοι μοιράζονται διαδικτυακά με τους φαν τα γεύματα τους.

Ο λόγος για το WineNDine το οποίο απευθύνεται σε καλοφαγάδες και ήδη έχουν ανοίξει λογαριασμό οι αδελφές Καρντάσιαν, η Γκίγκι Χαντάντ, η Νίκι Χίλτον και ο Τζο Τζόνας.

Οσο για το τι τρώνε οι σταρ, είναι σαφές ότι η Χαντίντ αγαπά τις τηγανιτές πατάτες. Το μοντέλο έχει δημοσιεύσει 34 γεύματα στην εφαρμογή και τα περισσότερα είναι από τηγανητά και τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες όπως κέικ και λαζάνια.

Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να είναι της υγιεινής διατροφής. Έχει δημοσιεύσει μέχρι τώρα τρία γεύματα, ένα από τα οποία ήταν λαχανάκια Βρυξελλών, αλλά δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για την αδελφή της Κάρτνεϊ

Η Νίκι Χίλτον αγαπά τα αβοκάντο και τουλάχιστον τρία γεύματα της το περιλαμβάνουν: τοστ με αβοκάντο στο Mercer Kitchen, σαλάτα αβοκάντο στο Νορθαμπτον, και ξανά τοστ αβοκάντο στο Cafe Gitane στη Νέα Υόρκη.

Οσο για τον Σκοτ Ντίζικ, είναι ο πιο ενεργητικός χρήστης του WineNDine, αφού έχει ανεβάσει 14 γεύματα και συνιστά το σούσι στο Sugarfish του Μπέβερλι Χιλς.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook