Τι συμβαίνει όταν χωρίζει ένα ζευγάρι και έχει να μοιράσει… ένα iPhone

τι-συμβαίνει-όταν-χωρίζει-ένα-ζευγάρι-342356

Έναν, ομολογουμένως, ευφάνταστο τρόπο σκέφτηκε ένας νεαρός για να πάρει πίσω το iPhone που είχε κάνει δώρο στην κοπέλα του με την οποία όμως τελικά χώρισαν.

Όταν η κοπέλα με το όνομα Melisa αρνήθηκε να δώσει πίσω το ακριβό κινητό που της είχε κάνει δώρο ο πρώην σύντροφός της, ο τελευταίος αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για να το επανακτήσει!

Αρχικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ζήτησε αυτοπροσώπως από την κοπέλα να του επιστρέψει το κινητό που της είχε αγοράσει καθώς ήταν δικό του. Εκείνη αρνήθηκε λέγοντάς του ότι δεν πρόκειται να μείνει χωρίς κινητό και θα του το έδινε μόνο όταν θα έπαιρνε ένα καινούριο. Ακολούθησε ανταλλαγή μηνυμάτων στα οποία από τη μία ο νεαρός ζητούσε τη συσκευή πίσω, καθώς την είχε πληρώσει ακριβά και δεν το άξιζε και εκείνη του έλεγε ότι της το έκανε δώρο και δεν επρόκειτο να το επιστρέψει.

Και τότε ο πρώην σύντροφος της, έβαλε μπροστά το σχέδιό του: Έχοντας τους κωδικούς από το Apple ID του κινητού συνδέθηκε στην εφαρμογή Find My iPhone, η οποία εντοπίζει πού βρίσκεται το κινητό εάν κάποιος χρήστης το χάσει. Κατόπιν, δήλωσε απώλεια, αφού πρώτα διέγραψε με τη βοήθεια της εφαρμογής, όλα τα περιεχόμενά του καθιστώντας την ουσιαστικά την συσκευή, άχρηστη!

Φυσικά φρόντισε να ενημερώσει την Melisa ότι το έκανε αυτός στέλνοντάς της μήνυμα και λέγοντάς της ότι αποφάσισε να το απενεργοποιήσει μιας και ήταν δικό του. Επιπλέον, όπως της είπε, δεν έπρεπε να τον βρίσει, κι έτσι τώρα θα μείνει χωρίς κινητό!

Οι φωτογραφίες από τη συνομιλία και την ειδοποίηση που πήγε στην Melisa ανέβηκαν στο Igmur και έγιναν αμέσως viral έχοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια.

iphone1-2

iphone3

iphone4

iphone5

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook