Τι συζήτησαν Σαμαράς – Βενιζέλος στο Μαξίμου

τι-συζήτησαν-σαμαράς-βενιζέλος-στο-μ-149981

samaras-venizelos-660_13Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης η νέα συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, με στόχο τη διαμόρφωση ολοκληρωμένης στρατηγικής απέναντι στην τρόικα, κατά την κρίσιμη διαπραγμάτευση στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.

Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μετείχαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι υπουργοί και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι με επικεφαλής Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος έχει και την ευθύνη των επαφών με την τρόικα, καθώς η κυβέρνηση δεν επιθυμεί, σε καμία περίπτωση, ρήξη με τους δανειστές.

Στην ατζέντα Σαμαρά – Μοσκοβισί και η διαχείριση του χρέους

Νωρίτερα, η πορεία της ελληνικής οικονομίας και τα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά, όπως είναι η διαχείριση του χρέους, βρέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Πιερ Μοσκοβισί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Σαμαράς παρουσίασε στον κ. Μοσκοβισί- που είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές για τη θέση του επιτρόπου για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις- τις προτεραιότητές του για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν άμεσα για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των αδικιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Μοσκοβισί για τη θέση του Όλι Ρεν.

real.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook