Τι σημαίνει για το ζευγάρι η στάση που κοιμάται;

τι-σημαίνει-για-το-ζευγάρι-η-στάση-που-κ-256295

Οι ειδικοί λένε ότι η στάση που κοιμούνται τα ζευγάρια δεν είναι τυχαία. Αντιθέτως, η γλώσσα του σώματός μας αποκαλύπτει την ποιότητα και την ψυχολογία της σχέσης μας. Αλήθεια, εσείς σε ποια από τις παρακάτω στάσεις κοιμάστε τα βράδια; Θα θέλατε να μάθετε τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σας με το έτερον ήμισυ;

  • Η γυναίκα είναι σε εμβρυϊκή στάση και ο άντρας την αγκαλιάζει:  Ο άντρας δείχνει προστατευτική διάθεση απέναντι στη γυναίκα. Οι ρόλοι είναι παραδοσιακοί και η σχέση μακροχρόνια, πλήρης και ισορροπημένη.
  • Ο άντρας κοιμάται ανάσκελα ή στο πλάι, και η γυναίκα κοιμάται με την πλάτη γυρισμένη, σε εμβρυϊκή στάση:  Το ζευγάρι αγαπά την ανεξαρτησία και απεχθάνεται οποιουδήποτε είδους καταπίεση, αλλά υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.
  • Το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, και τα σώματα εφάπτονται:  Το ζευγάρι είναι κουρασμένο, όμως αυτή η στάση ύπνου είναι πολύ ερωτική και δείχνει ότι το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση.
  • Το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, και τα σώματα δεν εφάπτονται:  Η σχέση έχει ψυχραθεί και γίνεται όλο και χειρότερη.ypnos
  • Το ζευγάρι κοιμάται πρόσωπο με πρόσωπο και ακουμπάει ο ένας τον άλλον: Η σχέση είναι ακόμα στην αρχή της και το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο!
  • Ο άντρας κοιμάται ανάσκελα και αγκαλιάζει τη γυναίκα, η οποία ακουμπά στο στήθος του, είτε μπρούμυτα είτε ανάσκελα: Έτσι κοιμούνται τα περισσότερα ζευγάρια. Η σχέση είναι τρυφερή και αγαπησιάρικη, και η γυναίκα θέλει να νιώθει ότι μπορεί να στηρίζεται στον άντρα της.
  • Η γυναίκα κοιμάται στο πλάι ή ανάσκελα, και αγκαλιάζει τον άντρα, ο οποίος ακουμπά επάνω της:  Ο άντρας έχει την ανάγκη να νιώθει μητρική στοργή από τη γυναίκα, αλλά και εκείνη φαίνεται να εξαρτάται πολύ από εκείνον.
  • Ο άντρας κοιμάται ανάσκελα ενώ η γυναίκα μπρούμυτα, και υπάρχει μια σωματική επαφή των άκρων (χέρια-πόδια): Έχει προηγηθεί καβγάς ή υπήρχε διαφωνία που δεν εκφράστηκε απόλυτα.

Πηγή: imommy.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook