Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ Τσοχατζόπουλου και Στεφανάκου στη φυλακή; | Όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης

τι-πραγματικά-συνέβη-μεταξύ-τσοχατζό-406230

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Freddo”, ο Βασίλης Στεφανάκος, ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε πως ξυλοκόπησε τον 77χρονο Άκη Τσοχατζόπουλο, ξεκαθαρίζει τι πραγματικά συνέβη στη Στ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μεταξύ των δύο ανδρών.

“Λογοφέραμε αλλά δεν τον άγγιξα. Δεν θα χτυπούσα ποτέ έναν ηλικιωμένο άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να είναι ενοχλητικός.” τονίζει ο ίδιος και συμπληρώνει “Σήμερα (σ.σ. Χθες) πήγαμε στον εισαγγελέα των φυλακών, για εξηγήσεις, καθώς διετάχθη πειθαρχική έρευνα. Το μεταξύ μας επεισόδιο χαρακτηρίστηκε λήξαν, αφού ούτε εκείνος είπε πως χειροδίκησα εναντίον του”.

Όσο για την υποτιθέμενη μεταφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο νοσοκομείο, ο Βασίλης Στεφανάκος, δηλώνει: “Αυτά είναι αστεία και μόνο που ακούγονται. Το ίδιο βράδυ ο Άκης τριγυρνούσε μέσα στην πτέρυγα.”

Ο βαρυποινίτης Στεφανάκος, ξεκαθαρίζει μια και καλή το πως προκλήθηκε το επεισόδιο: “Εδώ στη Στ’, τη VIP -υποτίθεται- πτέρυγα, πέφτει διαρκώς το ρεύμα από τη χρήση των ανεμιστηρων το καλοκαίρι και των θερμοσυσσωρευτών τον χειμώνα.

Κι όταν κόβεται πάμε και σηκώνουμε τις ασφάλειες στον ηλεκτρικό πίνακα. Έτσι έγινε κι εκείνη την ώρα. Μόλις σήκωσε κάποιος τις ασφάλειες ο Άκης άρχισε να φωνάζει “θα μας κάψετε ζωντανούς όλους εδώ μέσα” και διάφορα άλλα, αφού είναι γνωστός ο οξύθυμος και υπερβολικός χαρακτήρας του. Κι επειδή έχω μια καλή σχέση μαζί του, τον πλησίασα και του ζήτησα να ηρεμήσει.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και αγριέψαμε… Όταν διάβασα ότι τον χτύπησα, εξοργίστηκα. Δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε τέτοιου είδους επεισόδια στα 9 χρόνια που είμαι φυλακή. Πόσω μάλλον όταν απέναντί μου βρίσκεται ένας άνθρωπος 77 ετών.”

Ο ίδιος επισημαίνει πως “Ο καθένας μας εδώ μέσα βρίσκεται για κάποιον λόγο. Δεύτερο δικαστήριο, εκτός από τους παιδεραστές και τους βιαστές, δεν πρόκειται να στήσω για τον οποιονδήποτε, αρκεί να με σέβεται όπως τον σέβομαι εγώ.”

Τέλος, ο βαρυποινίτης κατάδικος αποκλείει ακόμη και την περίπτωση κατευθυνόμενης ενέργειας για να ανασταλεί η αποφυλάκισή του “Ας μη γελιόμαστε. Το σύστημα έχει χίλιους τρόπους να σε καθαρίσει σε ένα λεπτό αν θέλει. Τα έχω υποστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά δεν είμαι από εκείνους που βλέπουν φαντάσματα. Δεν μπορεί να περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από μένα και όλοι να συνωμοτούν εναντίον μου.

Δυστυχώς, το παθαίνουν πολλοί εδώ μέσα. Αν μεθόδευαν να μου τη στήσουν, δεν θα το έκαναν με έναν καβγά που δεν έχει ποινικές προεκτάσεις. Όπως γνωρίζετε, τέτοιου είδους εντάσεις στις φυλακές αντιμετωπίζονται πειθαρχικά και όχι δικαστικά.”

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook