Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Γιώργο και την Άντα

τι-πραγματικά-συμβαίνει-με-τον-γιώργο-241801

gap2-10Το δημοσίευμα της Εspresso τάραξε την ηρεμία στην πολυτελή μεζονέτα των Παπανδρέου στο Καστρί. Όχι μόνο εκεί όμως αλλά και στο μακρινό Άρκανσο των ΗΠΑ , πατρίδα των Κλίντον.

Εκεί βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου εκεί τον βρήκαν οι συνεργάτες του και του μετέφεραν το δημοσίευμα. Εκείνος αγουροξυπνημένος ζήτησε να γίνει ξεκάθαρη και σκληρή δήλωση διάψευσης. Η σύζυγος του Άντα έμαθε για το δημοσίευμα στο Καστρί. Οι δυο τους μίλησαν και στην αρχή έκαναν πλάκα, όμως στη συνέχεια αποφάσισαν να βγει ανακοίνωση. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους το τελευταίο διάστημα είχαν απομακρυνθεί , αλλά ποτέ δεν τέθηκε θέμα χωρισμού.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εξακολουθεί να ταξιδεύει πολύ και να περνάει αρκετό καιρό μακρία από το σπίτι και την Άντα. Κάποιοι που γνωρίζουν το ζευγάρι λένε πως αυτά τα συχνά ταξίδια του Γιώργου δίνουν ανάσα στους δύο καθώς δεν έχουν τη φθορά της καθημερινότητας. Και στο παρελθόν το ζευγάρι έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και τούτο δεν ειναι κρυφό, όπως και τα περισσότερα ζευγάρια μετά από 26 χρόνια γάμου.

Η Άντα ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την επιρροή που ασκεί στο σύζυγο της η μητέρα του η Μαργαρίτα Παπανδρέου για την οποία ο Γιώργος τρέφει μεγάλη αγάπη και κατά το παρελθόν στις κόντρες που είχε η μητέρα του με τον πατέρα του Ανδρέα, εκείνος ήταν σχεδόν πάντα στο πλευρό της μητέρας του.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Άντα Παπαπάνου γνωρίστηκαν το 1985 στο κέντρο «Μαραλέτο» στο Ρίο , όπου ο κύριος Παπανδρέου μιλούσε σε προεκλογική συγκέντρωση. Ο γάμος τους έγινε στο Καλέντζι ,την πατρίδα των Παπανδρέου, με ένα τρικούβερτο γλέντι. Το 1990 ,μάλιστα ήταν βράδυ εκλογών , η κυρία Άντα Παπανδρέου έφερε στο φως την κόρη τους ,Μαργαρίτα.

Ήταν ο δεύτερος γάμος του Γιώργου Παπανδρέου καθώς είχε παντρευτεί ξανά με την Εύα Ζησιμίδου. Καρπός του πρώτου γάμου ο Ανδρέας.

Newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook