Τι να μην του πεις ποτέ αν δεν θες να φύγει τρέχοντας…

τι-να-μην-του-πεις-ποτέ-αν-δεν-θες-να-φύγ-230158

zeygari5Πολλοί πιστεύουν ότι οι άντρες είναι πολύ πιο εύκολοι στο χειρισμό τους από τις γυναίκες. Πιο ξεκάθαροι, δεν παρεξηγούνται με το παραμικρό και είναι γενικά πιο ψύχραιμοι. Παραμένουν όμως μεγάλα παιδιά. Εκτός από αυτό, δεν είναι λίγες οι φορές που μόνες μας βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας. Μερικές κουβέντες μπορεί για μια γυναίκα να φαίνονται ασήμαντες- εκείνον όμως μπορούν να τον κάνουν έξαλλο! Μην του πείτε ποτέ λοιπόν:

  • Ο φίλος σου είναι πολύ ωραίος: Μπορεί να μην εννοείτε τίποτα το ερωτικό αλλά αν εσείς ήσασταν στη θέση του πώς θα αντιδρούσατε; Το να κάνεις κομπλιμέντα στο φίλο του, την ίδια μάλιστα στιγμή που δεν έχεις κάνει κανένα σε εκείνον, είναι σκληρό.
  • Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι απέτυχες ή ότι δεν ξέρεις: Η λέξη αποτυχία είναι απαγορευτική για εκείνους, πόσο μάλλον όταν βγαίνει από το στόμα της καλής του. Είναι θέμα εγωισμού και ανδρισμού. Τυχαίο νομίζετε πως είναι ότι κανένας άντρας δεν ρωτάει ποτέ για οδηγίες στο δρόμο;
  • Ο πρώην μου το έκανε έτσι, εσύ γιατί το κάνεις αλλιώς: Σε ποιον άνθρωπο αρέσει να ακούει για πρώην, πόσο μάλλον να πέφτει και σε σύγκριση. Αν ο πρώην σας ήταν πλουσιότερος, πιο πετυχημένος, πιο ευγενικός και καλύτερος εραστής, μπορείτε κάλλιστα να γυρίσετε εκεί. Δεν χρειάζεται να το τονίζετε στον τωρινό σύντροφό σας. Εσάς θα σας άρεσε να τα έχει με την Miranda Kerr και να σας το τρίβει στη μούρη; Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.
  • Είσαι ανώριμος και ανασφαλής: Γενικότερα οι χαρακτηρισμοί είναι κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει στην τρέλα! Mην κάνετε ποτέ το λάθος να δώσετε όνομα στη συμπεριφορά του. Δεν το ξέρει και θα σοκαριστεί. Μπορεί λοιπόν να είναι το πιο ανώριμο και ανασφαλές άτομο στον πλανήτη γη, αλλά εσείς κάντε πως δεν το ξέρετε. Αν σας σπάει τα νεύρα, μπορείτε να του το φέρετε με τρόπο και σίγουρα με άλλες λέξεις.
  • Πρέπει να μιλήσουμε: Η αλήθεια είναι ότι η φράση από μόνη της είναι αγχωτική, αλλά ειδικά για τους άντρες είναι σαν να τους βάζεις μαχαίρι στην καρδιά. Οτιδήποτε και να έχετε να του πείτε, αυτός εκ των προτέρων ξέρει ότι θα κατηγορηθεί για κάτι και αυτομάτως παίρνει αμυντική στάση! Επιπλέον, το γεγονός ότι θα τον αναγκάσετε να μιλήσει αλλά και να σας ακούσει, τον προκαταβάλει αρνητικά διότι κακά τα ψέματα, ο άντρας προτιμάει τις πράξεις από τα λόγια.

Πηγή: joytv

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook