Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-τρίτη-20-ιουν-391776

Τα καλύτερα είναι τα ξαφνικά μας διδάσκει το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού! Απρόσμενα μηνύματα, συναντήσεις και τηλεφωνήματα θα μας χαρίσουν ένα τεράστιο χαμόγελα, ειδικά αν ανήκουμε σε Ζώδιο της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Από σήμερα μπορείς, αγαπητέ Κριέ, να καταστρώσεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μην χάσεις την ψυχραιμία σου λόγω κάποιων απρόοπτων γεγονότων που θα συμβούν. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εξωτερικεύσεις τις ανησυχίες σου και να τους μιλήσεις για όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου που θεωρείς ότι ίσως σας απομακρύνουν μεταξύ σας. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική αισθηματικά για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα πρέπει να επιδείξεις αρκετή υπομονή, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Επίσης θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι πράγματα που δεν ταιριάζουν με το ζώδιό σου και μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν θα δεις ότι σιγά σιγά αρχίζουν και μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς. Θα γίνουν οικονομικές συζητήσεις ή προτάσεις, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τις με σοβαρότητα, για να μπορέσεις να τα πας καλά στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου, αγαπητέ Δίδυμε, και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Θα επιδείξεις ασυνήθιστη πνευματικότητα σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνει το ταίρι σου για τη σχέση σας, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Οικονομικά, είσαι σε περίοδο που αρχίζει να αποκαθίσταται η ισορροπία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι σήμερα να προχωρήσεις με τη λογική και χωρίς κανέναν συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα τους στόχους σου. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώσεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα δεις το ταίρι σου με πιο ερωτικό μάτι. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ήρθε ο καιρός που θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Είσαι από τα ζώδια που αυτό που θέλεις το πετυχαίνεις και ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς άφοβα να κάνεις σχέδια για το μέλλον, καθώς έχεις όλα τα εχέγγυα για την επιτυχή τους έκβαση. Πρόσεξε λίγο τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και δεις μερικά πράγματα πιο θετικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, παρ’ όλο που έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα πρέπει να δείξεις ευελιξία ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που ίσως προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Βγάλε στην επιφάνεια τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να βελτιωθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα καθώς και να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό δυναμισμό. Από σήμερα τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα κρατήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, εσύ θα τα καταφέρεις πολύ σύντομα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης από τον Καρκίνο σού δίνει όλα τα φόντα για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε απομόνωση, αγαπητέ Σκορπιέ, και ότι δεν έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό θα είναι να αρχίσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία αναθεωρήσεις την αρνητική οπτική με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για σένα. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η σημερινή μέρα θα κυλήσει πολύ καλά για το ζώδιό σου και με αρκετή αισιοδοξία. Με το ταλέντο που έχεις θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν φάνταζαν αδύνατα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιαστείς με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις, όλο τις αναβάλλεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου γενικώς δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα βοηθήσουν έτσι ώστε πολλά πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Ίσως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ καλό για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ημέρα έντασης και εκνευρισμού για το ζώδιό σου η σημερινή, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις φρόντισε να είναι μετρημένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου – άλλωστε όποτε το κάνεις αυτό, είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε θα συμβούν πολύ καλά γεγονότα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Κάθε τι καινούργιο σού προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια, αγαπητέ Ιχθύ. Έχεις την ευχέρεια να συνδυάζεις με επιτυχία πολλές δραστηριότητες μαζί και έτσι βρίσκεσαι στο κέντρο κάθε καινούργιας και πρωτοποριακής ιδέας. Αυτό εκπλήσσει, αρέσει αλλά και ενοχλεί τους άλλους που σε βλέπουν να κυριαρχείς σε χώρους που εκείνοι δεν μπορούν καν να προσεγγίσουν. Φρόντισε να είσαι πάντα σε εγρήγορση για παρασκηνιακές ενέργειες αντιπάλων σου και απόφυγε εκνευρισμούς και κούραση. Διατήρησε τη μοντέρνα οπτική σου και θα συνεχίσεις να είσαι πρότυπο ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook