Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-τετάρτη-3-ια-391776

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα και τα όνειρα συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, ιδίως για Έρωτα και Χρήμα, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου! Ρομαντισμός, συναίσθημα και… μία ευχή που εκπληρώνεται!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ναρκισσισμός και η υπερβολική διάθεση για αναγνώριση, Κριέ, σε καταξιώνουν, αλλά παράλληλα απομακρύνουν αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σου. Ζύγισε, λοιπόν τα πράγματα. Δέχεσαι πολύ σημαντικές προτάσεις για το μέλλον, αλλά ένα πρόβλημα δε σου επιτρέπει την άμεση αξιοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προετοιμάσου να δεχτείς κάποιες εξελίξεις για καινούργια γνωριμία, που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ μου, θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η μεγάλη καταξίωση των προηγούμενων χρόνων, Ταύρε, σε έχει φέρει σε ένα σημείο, απ’ όπου μπορείς να αντιμετωπίζεις απώλειες και δυσκολίες με τεράστια ευκολία. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται, ενώ το προβάδισμα αυτό φέρνει αρκετές παράλληλες απολαύσεις! Κράτησε όμως σήμερα την αίσθηση του μέτρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Ταύρε. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση, Δίδυμε, σε οδηγεί σε μεγάλη ανοχή απαράδεκτων συνθηκών μέσα από κακές συμπεριφορές. Σκέψου που μπορεί να οδηγήσει αυτό και προστάτεψε τον εαυτό σου, όσο ακόμα είναι καιρός και πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε πλήρες αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, Δίδυμε, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και αν δεν έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας σου, Δίδυμε, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να χρειαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η οικογένεια, Καρκίνε, αποτελεί για σένα τεράστιο πρόβλημα καθώς πλήθος υποχρεώσεων σε απομακρύνει διαρκώς από αυτήν. Η προσφορά σου αναγνωρίζεται παντού, αλλά μέσα στο σπίτι το κλίμα σε αποκαρδιώνει και νιώθεις αδικία. Μία καλή συζήτηση θα βελτιώσει αισθητά την ατμόσφαιρα και θα φέρει πίσω τη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Και σήμερα, Καρκίνε, θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες, αυτές που αγχώνουν το ταίρι σου και κάνουν εσένα να μην αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα εισπράξεις θετική επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, σήμερα δεν πρέπει να δείξεις παρόρμηση. Σε ό,τι σου προτείνουν, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μετά τον τυφώνα που σάρωσε την ψυχή και τη ζωή σου, Λέων, έρχεται ο ήλιος που θα σου ζεστάνει την καρδιά και θα σου αποδείξει την ύπαρξη δικαιοσύνης. Η αναγνώριση είναι μεγάλη, μα δε θα λείψουν κι εκείνοι που θα εναντιωθούν στο δικό σου θρίαμβο. Αγνόησέ τους, αφού είναι και το μόνο που μπορείς να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά σήμερα, Λέων. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η ευγενική σου ψυχή, Παρθένε, χαρίζει θετικές σκέψεις σε όποιο χώρο βρίσκεσαι και η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη. Δείξε στον κύκλο σου πως έχεις κάποιες ανάγκες και μη θυσιάζεις τις ισορροπίες σου στο βωμό της αίγλης, καθώς αυτό θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο απ’ όπου θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Παρθένε, υπάρχουν μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν. Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις κάποια θέματα στη σειρά τους;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, Παρθένε, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το φλογερό σου ταμπεραμέντο, Ζυγέ, τα πολύπλευρα ταλέντα και η δοτικότητά σου ενθουσιάζουν τους υψηλά ιστάμενους, που σου δίνουν πολλές ευκαιρίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων σου. Οι μεγάλες ευκαιρίες δράσης που προκύπτουν, από σήμερα, απογειώνουν την κοινωνικότητά σου και σου χαρίζουν αναγνώριση και δώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ζυγέ, πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Είναι πια καιρός, Σκορπιέ, να πάψεις να παιδιαρίζεις και να αποδεχτείς το χρόνο και όσα σου έχουν προσφερθεί. Η τύχη υπήρξε καλή μαζί σου, αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει για πάντα, οπότε φρόντισε τις ισορροπίες σου και μην υπερβάλλεις με σχόλια που θα οδηγήσουν σε σοβαρές ρήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου δε θα είναι ιδιαίτερα καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην προχωρήσεις σε σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η ανεξάρτητη φύση σου, Τοξότη, οδηγεί τις καταστάσεις στα άκρα. Μπορεί να είσαι ευχάριστη παρέα σε φίλους, αλλά τα αγαπημένα σου πρόσωπα πληγώνονται με τις απαιτήσεις σου και η απομάκρυνση είναι δεδομένη. Δυστυχώς, οι καταστάσεις δύσκολα βελτιώνονται, οπότε η ψυχραιμία και μία καλή συζήτηση είναι το μόνο που μπορεί να γίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Τοξότη, τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν, να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Εκεί που δεν το περιμένεις θα βρεις το πρόσωπο που έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι κακές στιγμές του παρελθόντος, Αιγόκερε, επιδρούν εφιαλτικά στις επιλογές σου και δημιουργούν συναισθήματα πανικού. Δείξε ψυχραιμία και να θυμάσαι, πως οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ οι ίδιοι. Μην υπερβάλλεις σήμερα και μην παίρνεις αποφάσεις μέσα σε κλίμα πανικού και φόβου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Αιγόκερε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει, Αιγόκερε, να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με πολλή ψυχραιμία, αφού θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από τρίτους, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η ανάγκη σου, Υδροχόε, να αποφεύγεις τη μοναξιά σε οδηγεί σε περίεργες και απαράδεκτες συναναστροφές, που δεν σου προσφέρουν τίποτε θετικό, αντίθετα σε αποσυντονίζουν και σπαταλούν την τεράστια ενέργεια που διαθέτεις. Τα πλούσια προσόντα και ο καλός σου χαρακτήρας χρειάζονται καλύτερη μεταχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αφού πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να προσέχεις πάρα πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η μεγάλη νοσταλγία των όμορφων στιγμών του παρελθόντος, Ιχθύ, σε απομακρύνει από το παρόν που σε πληγώνει και αδυνατείς να το δεχτείς. Μην αφήνεις τον εαυτό σου σε τέτοια κατάσταση, ο χρόνος είναι μπροστά σου για να διορθώσεις τα πάντα και αυτό δεν σημαίνει πως ξεχνάς, αλλά αντίθετα τιμάς την αξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να βελτιωθούν περισσότερο, φρόντισε να εξωτερικευτείς κι άλλο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου, Ιχθύ μου, πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο αφού χάνεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις μια τάξη, διότι έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook