Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-τετάρτη-23-νο-442907

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η απόλυτη συγκέντρωσή σου σε ότι κάνεις χαρίζει επιτυχία και αναγνώριση που κάποιοι δεν κατανοούν. Εξήγησέ τους πως εσύ έχεις ένα άλλο σκεπτικό που εκείνοι δεν μπορούν να το καταλάβουν. Μίλησε σε χαμηλούς τόνους. Έτσι θα αποφύγεις το φθόνο που ακολουθεί κάθε ξαφνική επιτυχία. Η τύχη σου χαρίζει ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αλλά απόφυγε την οξυθυμία γιατί μπορεί να έχεις αντιθέσεις που δεν τις θέλεις καθόλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες αλλά πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Από εδώ και πέρα πρέπει να αρχίσεις να κινείσαι με τελείως διαφορετικό τρόπο. Κάποιο άτομο σε σκέφτεται με σκοπό να κερδίσει από σένα και έχεις αρχίσει να το αντιλαμβάνεσαι. Μη δείξεις κάτι, αντίθετα φέρσου όπως πριν ώστε να του αφήσεις το περιθώριο να εκδηλώσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Κάποιες φορές είναι έξυπνο να μην αντιλαμβάνονται την ευφυΐα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από τον Υδροχόο μπορεί να κάνει το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό. Εκμεταλλεύσου την θετική πλανητική όψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν να κάνεις μόνο έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Οι υποχρεώσεις σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες αγαπημένε Δίδυμε. Η κοινωνική καταξίωση είναι σημαντική αλλά μην αναλώνεσαι υπερβολικά προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Ερμής που είναι στο Τοξότη θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Για να μπορέσεις να αποφύγεις το πολύ άγχος και την ένταση μπορείς να ασχοληθείς και με πνευματικά ζητήματα και μείνε σε κάποια απόσταση από ασήμαντες περιπέτειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα κάνεις πολλά για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Φρόντισε να μιλάς μαζί του περισσότερο και να εξωτερικεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρόσεχε σε ότι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φρόντισε σήμερα να δεις κάποιες καταστάσεις από άλλο μάτι και απόφυγε τις πολυτέλειες γιατί θα σε οδηγήσουν σταδιακά σε αδιέξοδο από το οποίο θα δυσκολευτείς να διαφύγεις. Συνετίσου και κάνε πιο σοβαρή αξιολόγηση των αναγκών σου γιατί αν το σκεφτείς πολύ σοβαρά εσύ δεν έχεις ανάγκη από εξωτερικά καλύμματα γιατί έχεις τέτοιο σφρίγος που μπορεί και τα επικαλύπτει όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παράπονα που μπορεί να έχεις από την σχέση σου αυτή την περίοδο δεν ευνοείσαι για να τα λύσεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και στην πορεία θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη θα γίνουν πολλές συζητήσεις μέσα στην οικογένεια σου που δεν θα σου αρέσουν και πάρα πολύ. Σου αφήνουν διαρκώς αιχμές για την καταλληλότητα των επιλογών σου. Έχεις πολύ μεγάλη εξυπνάδα και μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο έτσι και σήμερα θα περάσεις τις απόψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να μην έχεις τόσο μεγάλη υποκριτικότητα σε σχέση με το ταίρι σου. Μπορείς να φερθείς με πιο ευέλικτο τρόπο για να τακτοποιήσεις όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις ότι ακριβώς θέλεις αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μην αφήνεις αγαπημένα σου άτομα να σε επηρεάζουν με τις απόψεις τους για αυστηρά δικά σου ζητήματα. Ο χρόνος που έρχεται θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις το μέλλον σου αρκεί να δείξεις δυναμισμό και τόλμη. Μην στερείς από τον εαυτό σου την ευκαιρία να πετύχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής από τον Τοξότη θα κάνει την επικοινωνία με το ταίρι σου καλύτερη. Φρόντισε τώρα να το πλησιάσεις περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα γίνουν συζητήσεις για πράγματα καινούργια αλλά εσύ θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου ή να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σύντομα θα λάβεις κάποιες χαρούμενες ειδήσεις που δεν περιμένεις και θα σε γεμίσουν χαρά. Οι κινήσεις που θα κάνεις σήμερα θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τα νέα δεδομένα με τον καλύτερο τρόπο ώστε να πετύχεις τα καλύτερα για την επιτυχία που θέλεις και αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές αλλά αυτή δεν είναι δικαιολογία ότι μπορείς να παραμελείς την σχέση σου. Φρόντισε να ανασυγκροτηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς και να βάλεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα πρέπει να κινηθείς σε επίπεδα που θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με μεγάλη αντικειμενικότητα. Συχνά η τάση σου για ονειροπόληση σε απομακρύνει από την πραγματικότητα και σου στερεί κάθε δυνατότητα ρεαλιστικής προσέγγισης των καταστάσεων. Προσπάθησε να συντονιστείς με όσα συμβαίνουν ώστε να μπορέσεις να λύσεις και ζητήματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου που μπορεί να φέρνουν κάποια σύννεφα στην σχέση σου. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ήλιος από σήμερα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Είναι πια καιρός να δεις την αλήθεια κατάματα και να παραδεχτείς πως έχασες το χρόνο σου άδικα. Φρόντισε να αρχίσεις να κάνεις τις επαφές σου μια που η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη της και να αρχίσεις να διευθετείς υποθέσεις που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου θα σε κάνει να ανοιχτείς παραπάνω στο ταίρι σου και να πεις λόγια που θα του δώσουν χαρά. Μπορείς να κρατήσεις αυτή την κατάσταση ώστε η σχέση σου να είναι ισορροπημένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά. Πάρε κουράγιο γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις πολύ οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τακτοποιήσεις υποθέσεις του παρελθόντος και να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν άδικα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην προσπαθήσεις να δώσεις καμιά δικαιολογία για τις καταστάσεις που σε έχουν μπερδέψει αλλά αντιθέτως κρίνε με πολύ αυστηρό κριτήριο ότι έχεις περάσει και σε έχει στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές στην σχέση σου ώστε να την κάνεις καλύτερη. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι δεν πρέπει μόνο εσύ να τα σκέπτεσαι αλλά να τα συζητήσεις και με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά που δεν σε φοβίζει αλλά φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η οικογένεια παρουσιάζει πρόοδο στις μεταξύ σας σχέσεις που πέρασαν κρίση λόγω υπερβολικής πίεσης. Κάποια προβλήματα δεν παύουν να σε ταλαιπωρούν αλλά αρχίζουν να δρομολογούνται σταδιακά δίνοντας ώθηση σε κοινές επιδιώξεις και οδηγώντας στην πραγματοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά αν αλλάξεις τακτική και αρχίζεις και μιλάς στο ταίρι σου. Μην κάνεις κινήσεις που δεν τις ξέρει και φέρνουν έντονο εκνευρισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό τον οποίο τον προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου που ακόμη δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές. Γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη η επικοινωνία σου θα είναι αρκετά καλή με τον περίγυρό σου. Φρόντισε να παραμείνεις συνεπής στο πρόγραμμά σου και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου μπροστά σε αναπάντεχα εμπόδια χωρίς να αλλάξεις δρόμο, τότε το μέλλον σου υπόσχεται ικανοποιήσεις και θρίαμβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορεί να σου φαίνονται ότι είναι προβληματικά αλλά στην ουσία δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορείς να τα διαχειριστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς καλύτερα σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις και άλλες πηγές εσόδων για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook