Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22 Αυγούστου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-τετάρτη-22-αυ-723817

Σελήνη Τετράγωνο με Αφροδίτη σήμερα και έρχονται απογοητεύσεις όσον αφορά τον ερωτικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Αυτοί που πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα είναι οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Είναι γνωστό, Κριέ μου, ότι δε φημίζεσαι για την υπομονή σου, ενώ κι η τάση σου να τα λες «έξω απ’ τα δόντια» και γρήγορα, μπορεί να κάνει ζημιά. Όπως δείχνουν τα πράγματα, σήμερα ίσως συμβεί κάτι λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα κι είναι φυσικό να γίνεις «χίλια κομμάτια» για να τα καταφέρεις και να μην πληγωθεί η υπερηφάνειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, θέλουν μια ανανέωση, με καλή αρχή ν’ αποτελεί η προσπάθεια να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις σήμερα προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, πρέπει αντιμετωπισθούν με σοβαρότητα, επειδή είναι συμφέρουσες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Στη φιλική σου ζωή, Ταύρε, καταφέρνεις με τακτ και διπλωματικότητα να φέρεις τα πράγματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου, ώστε τελικά να πετύχεις τους σκοπούς σου! Δε θέλεις να απογοητεύεις τους ανθρώπους γύρω σου και για το λόγο αυτό είτε αμφιταλαντεύεσαι ή προσπαθείς μέσω της ευγένειας, των κομπλιμέντων και των καλών σου τρόπων, να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δώσεις πρόσθετη σημασία στη σχέση σου, Ταύρε, και σήμερα θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις σήμερα αναβολές σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, αφού έχεις βρεθεί ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς φιλόδοξα, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Έχεις πρωτοποριακό κι εφευρετικό μυαλό, Δίδυμε, σου αρέσει η πρόοδος κι η εξέλιξη, οι ιδέες σου είναι αρκετά… εκκεντρικές και βρίσκεις έναν μοναδικό τρόπο να προκαλείς και να ξεχωρίζεις. Τα πας καλά με την τεχνολογία και την ένταξη σε συλλόγους και ομάδες. Χαρακτηρίζεσαι ως άτομο που θα μπορούσε να ακολουθήσει την πολιτική καριέρα ή τουλάχιστον έχεις μία κλίση προς αυτήν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Δίδυμε, να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις έτοιμα από τα παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να ξέρεις, ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η συμβουλή μου, Καρκίνε, είναι ν’ αρχίσεις να καταστρώνεις από σήμερα καινούργια σχέδια για το μέλλον, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μη χάσεις την ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να τους πεις γι’ αυτά που σε αγχώνουν και προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι καθημερινές υποχρεώσεις σου, Καρκίνε, φέρνουν πίεση στο ταίρι σου, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική και πρόσφερέ του περισσότερες χαρούμενες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με θετικά άτομα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πάρα πολύ. Θα πάρεις πρωτοβουλίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, Λέων μου, θα πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή, ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, επιβάλλεται να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, επειδή αυτά είναι θέματα που δε σου ταιριάζουν και μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν θα δεις ότι σιγά – σιγά θ’ αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και κάποιες προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Σήμερα, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες και συμφωνίες που θα κλείσεις. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές, κάθε άλλο παρά απαραίτητες. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό στις κινήσεις σου, ώστε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Να ξέρεις, Παρθένε, ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Θα επιδείξεις σήμερα ασυνήθιστες πνευματικές ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις όμως, θα σε βάλουν σε προβληματισμούς. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώσεις τους μελλοντικούς σου στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Παρθένε, θα πάει καλύτερα, αν γίνεις περισσότερο διαλλακτικός και δεν έχεις τόσο απόλυτες απόψεις. Πέρνα τη μέρα ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, Παρθένε μου. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να μείνουν γι’ αργότερα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ανάλογα. Να ξέρεις όμως, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, Ζυγέ, αφού ο δυναμισμός σου είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, καθώς έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή τους πραγματοποίηση. Πρόσεξε μόνο λίγο τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στενοχωρήσουν τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται πως υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου, αλλά πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς μόνο να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Δεν θ’ αντιμετωπίσεις σήμερα κάποιο σοβαρό πρόβλημα, Σκορπιέ, και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς, εάν κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Το θάρρος κι η ενέργειά σου θα είναι στο ύψιστό τους σημείο. Η φαντασία σου θα είναι πολύ έντονη κι η άποψη σου για τη ζωή, ξεκάθαρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θα παραμείνουν σε θετική πορεία, αν περιορίσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου δε θα είναι ιδιαίτερα καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα, που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που σε ακολουθούν από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις αγορές, διότι θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οι υπόλοιπες οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Εμπιστεύσου σήμερα τον εαυτό σου, Τοξότη, αφού έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις αμέτρητα πράγματα. Λειτούργησε θετικά, για να αισθανθείς ότι έχεις ασφάλεια, και δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, που μπορεί να σε φέρει πίσω στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Τοξότη, σήμερα θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου θα βρίσκονται στα ύψη τους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αποδεσμευτείς από υποχρεώσεις που σε απασχολούν, ώστε να βρεις χρόνο ν’ ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Τοξότη, θα διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα αντιμετώπισης δυσχερειών του παρελθόντος, που έχεις στα οικονομικά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερε, να ισορροπήσεις όλες αυτές τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Μην πιέσεις όμως τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δες τις συνθήκες με περισσότερη αισιοδοξία – θα σου κάνει πολύ καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις ευχάριστα με το σύντροφό σου, Αιγόκερε. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά θέματα, Αιγόκερε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά πράγματα, ενώ ευνοούνται οι συμφωνίες και τα γραφειοκρατικά ζητήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αισθάνσου σήμερα την προσωπική σου δύναμη, Υδροχόε. Πάρε ουσιαστικές και σημαντικές αποφάσεις για το κοντινό μέλλον, αφουγκράσου τις ανησυχίες, τους φόβους και τις επιθυμίες σου, απογύμνωσε τον εαυτό σου από κάθε προσποίηση κι άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Υδροχόε, και να νιώσετε καλύτερα κι οι δύο. Ο ερωτισμός κι η γοητεία σου θα έχουν ένταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, επειδή θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τ’ αντιμετωπίσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να σπαταλήσεις χρήματα. Μπορείς να κάνεις προσεκτικές οικονομικές συναλλαγές.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, Ιχθύ. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι κι η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια, πως τα τελευταία γεγονότα δε σ’ έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, θα τα καταφέρεις και πολύ σύντομα θα έρθουν τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Ιχθύ μου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που εδώ και πολύ καιρό θέλεις. Μην πεις όμως υπερβολικά πράγματα, που θα εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά, προχωρώντας σε καινούργια ξεκινήματα. Εσείς που τώρα είστε στην προσπάθεια για εύρεση εργασίας, μπορείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις, που μελλοντικά θ’ αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σ’ εκνευρίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Θα σου κάνουν πάντως προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook