Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-τετάρτη-19-απ-369849

Η Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο του Αιγόκερω τις πρωινές ώρες, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε θέματα εργασίας και καριέρας. Από το μεσημέρι όμως και μετά, όπου η Σελήνη θα περάσει στο Ζώδιο του Υδροχόου, μας ωθεί να δικτυωθούμε, να βρεθούμε με φίλους και να βολτάρουμε! Τι κι αν είναι μεσοβδόμαδα; Εμείς απολαμβάνουμε την Άνοιξη!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα βεβαιώνεσαι για κάποια ζητήματα, στα οποία επικρατούσε ασάφεια εδώ και καιρό, που σε εμπόδιζε να προχωρήσεις. Τώρα μπορείς να οργανώσεις με ασφάλεια τα ερχόμενα βήματα και να μην φοβάσαι κάποιο ενδεχόμενο αδιέξοδο. Η ζωή σου επιφυλάσσει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα πάει καθόλου άσχημα η σχέση σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου, που θα σου φέρουν όμως τα αποτελέσματα που ήθελες εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μην αφήνεις άλλο χρόνο να περάσει, χωρίς να φροντίζεις για την τακτοποίηση των υποθέσεών σου. Σύντομα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για δράση, που μπορείς να τις εκμεταλλευτείς σε βαθμό, που θα σε οδηγήσουν σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση. Αργότερα θα ισορροπήσουν τα πάντα μέσα σου και θα αισθανθείς πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να βγεις από το πρόβλημα που είσαι στην σχέση σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις κάποιο καινούργιο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην καθυστερείς στα επαγγελματικά σου και κάνε πράξεις αυτά που σκέφτεσαι, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα καταφέρεις να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η δημιουργικότητά σου απελευθερώνεται το ερχόμενο διάστημα και βιώνεις μεγάλη ικανοποίηση από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το αποτέλεσμα. Νέες ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους και σου προτείνονται ευκαιρίες που μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλη καταξίωση. Επεξεργάσου τες πολύ προσεκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν βγάλεις τον ερωτισμό σου και την συναισθηματικότητα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις σήμερα να καταφέρεις πολλά πράγματα, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που θα σε οδηγήσουν στους στόχους σου. Στα οικονομικά έχεις πολλά έξοδα. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αν μπορέσεις να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις τους φόβους που σου άφησαν οι απογοητεύσεις του παρελθόντος, το μέλλον θα ανοιχτεί μπροστά σου γεμάτο ευκαιρίες και δίχως εμπόδια. Μην υπονομεύεις τα όνειρά σου με το φοβικό σου υποσυνείδητο. Απελευθέρωσε τη θετική σου ενέργεια και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, θα σου δώσει τον ερωτισμό και την δυναμικότητα που χρειάζεσαι, για να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις ταίρι, που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου έχεις πολλά σχέδια που θέλεις να τα υλοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές, που μπορεί να γίνουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο τρόπος δράσης σου δεν είναι πάντα ο σωστός και δυστυχώς δυσκολεύεσαι να τον τροποποιήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις μία νέα γνωριμία, να μεταμορφωθεί σε ισχυρή συμμαχία με πολύ θετικά για σένα αποτελέσματα. Ίσως κάποιος προσπαθήσει να το εμποδίσει αυτό, αλλά οι προσπάθειές του πέφτουν οριστικά στο κενό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην φορτίζεις σήμερα τον σύντροφό σου με προβληματισμούς, που μπορεί να έχεις από άλλους τομείς. Μίλησε μαζί του για αυτά που σε ενδιαφέρουν στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μπορείς – και πρέπει – να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος και δεν χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια ακόμα, για να ολοκληρώσεις όσα έχεις δρομολογήσει. Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να οδηγηθεί στην κατεύθυνση που οι καταστάσεις υποδεικνύουν. Η υποστήριξη που δέχεσαι από αγαπημένα πρόσωπα είναι μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα θέματα της σχέσης που σε απασχολούν και πώς να γίνει ακόμη καλύτερη. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις τις κινήσεις σου ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σύντομα μπορείς να αποζημιωθείς για μία μεγάλη περίοδο της ζωής σου, στην οποία τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως έπρεπε. Η νέα τροπή των πραγμάτων δεν είναι καθόλου τυχαία και όσοι φθονούν το αποτέλεσμα, ευκαιρία είναι να μάθουν για τις τεράστιες θυσίες που έχεις κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου μπορείς να τα αποφύγεις, μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά κάνε συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Τα άστρα σε φροντίζουν με το καλύτερο τρόπο και δέχεσαι υποστήριξη από πρόσωπα που δεν έχεις φανταστεί ποτέ. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν χωρίς να παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου, οι οποίες δρομολογούνται με μεγάλη ευκολία προς έκπληξη όλων. Απόλαυσε την εύνοια των άστρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, αλλά και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Συγκράτησε τη δυσφορία σου, τώρα που τα πράγματα έχουν προσωρινά σταματήσει να προχωράνε. Ίσως κάποια ανώτερη δύναμη θέλει κάτι να σου δείξει. Συντονίσου με τον ανώτερο εαυτό σου για να δώσεις εξηγήσεις και να ωφεληθείς από την πνευματική διάσταση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και να ξεχάσεις ότι μπορεί να σε είχε στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές στην δουλειά σου και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες

ώστε να νιώσεις καλύτερα. Θα έχεις σήμερα πάρα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η τροποποίηση των πρόσφατων σχεδίων σου σε έχει αναστατώσει Μην αγχώνεσαι υπερβολικά, αλλά άφησε το χρόνο να επαναφέρει με φυσικότητα τα πράγματα, στα αρχικά τους επίπεδα. Ο χρόνος που πέρασε σε βοήθησε να δεις τις πραγματικές διαστάσεις της ζωής και να δυναμώσεις. Εκμεταλλεύσου το στο έπακρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε καλό επίπεδο. Μπορείς σήμερα να σκεφτείς να κάνεις κάτι πολύ καλό, που θα μπορέσει να ευχαριστήσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, πρέπει να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή, για να αποφύγεις προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μην αφήνεις κανέναν να σε ταλαιπωρεί με τις απαιτήσεις του σε πρακτικό, αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Φρόντισε τις ανάγκες σου, αλλά μην γίνεσαι έρμαιο κανενός. Τα όριά σου είναι παραβιασμένα λόγω της υπερβολικής σου ευαισθησίας. Ασχολήσου περισσότερο με τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου, χωρίς να επηρεαστείς από κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι στόχους έχεις βάλει και οδεύεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα, διάφορες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η παρέμβαση κάποιου αγαπημένου σου προσώπου, έχει δημιουργήσει ζητήματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα. Μία ήρεμη συζήτηση θα φέρει ισορροπίες που δεν φαντάζεσαι. Όλα ξεπερνιούνται, αρκεί να μην φοβηθείς να μιλήσεις και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Ησύχασε και όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία με το ταίρι σου, για να λύσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η διάθεση σου αυτή την περίοδο θα είναι πολύ καλή και ξαφνικά θα κάνεις και την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην δουλειά σου, αλλά φρόντισε και να τελειώνεις και κάποια θέματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις το άγχος που είναι μεγάλο.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook